fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

1-1 coaching voor vrouwen die (willen) leiden

Ben je ambitieus, en wil je groeien als leider op jouw manier? Wil je impact maken, en ook leiden vanuit je eigen waarden? Wil je staan voor wie jij bent en je eigen stem (meer) laten horen? Wil je jezelf als leider of je business verder ontwikkelen? Weet je dat er meer in je zit, en ben je klaar om dit potje goud te unlocken?

Maar vind je het moeilijk om een coach op niveau te vinden? Een coach die ook zelf ervaring heeft in het bedrijfsleven, corporate-wereld, en/of met ondernemerschap?

Dan heb je nu je coach gevonden!

Benieuwd naar onze coaches?

We werkten eerder met organisaties zoals:

PREMIUM coaching

Er zijn in Nederland  meer dan 63.000 coaches, maar hoe vind je de juiste coach voor jou, op jouw niveau? Door het enorme aanbod zien veel vrouwen door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij alvast de selectie voor je gedaan. 

Wij hebben in ons portfolio alleen premium coaches waar wij zelf ook door gecoacht willen worden. We noemen het Premium Coaching.

Premium coaches

Onze Premium Coaches zijn speciaal door ons voor jou geselecteerd op basis van de volgende  selectiecriteria:

– Ervaring in de praktijk als ondernemer, in het bedrijfsleven  en/of in de corporate wereld; 

– Het aantal jaren coach ervaring;

– Hoge reviews en beoordeling van klanten;

– Hoogopgeleid;

– Gedegen coachopleiding(en);

– Flexibiliteit; we willen dat je altijd bij je coach terecht kan;

– Ervaring met on- en offline werken en coachen.

De rol van een goede coach is niet: advies geven. Een goede coach helpt jou om wat er in jou zit te unlocken.

Met onze coaches ben je ervan verzekerd dat je je doelstellingen bereikt. 

 

Testimonials

“De coaching was zeer waardevol. Ook het commentaar van Caroline (van den Bogaard) op mijn Authentiek Leiderschap Plan was zo prettig en steeds in lijn en helpend voor mijn doel. Dat heeft bijgedragen aan het succes van deze opleiding. Die prettige aandacht, ondersteunend en zorgvuldig

Martine van der Velpen
Partner K&V Werving en Selectie

Mijn sessies met Ellen zijn van onschatbare waarde geweest. We zijn op een hele integrale en holistische manier aan het werk gegaan om dichterbij mezelf te komen, en daarbij mijn onzekerheden en obstakels te ontdekken. Ik ontdekte waar mijn blind spots zitten. Door de oefeningen die we hebben gedaan hebben ben ik zekerder geworden. Ellen heeft echt een gave, en ik hoop dat ze nog heel veel vrouwen gaat helpen in contact te komen met zichzelf en grootse dingen te realiseren.”

Eva Alberda,
Head of HR BUNK Hotels

“Caroline van den Bogaard was mijn executive coach. Ze is zo volwassen, hielp me emotionele intelligentie te verwerven, doelen te stellen en verschafte duidelijkheid. Zelfs na het coachingstraject checkt ze af en toe hoe de zaken ervoor staan, wat ik bewonder als mens”

Muthumari Duraisamy
Executive Director | Vice President Finance | Global

Hoe werkt het?

Wij geloven in de kracht van  authentiek leiderschap: jij bent een leider en bepaalt je eigen definitie van leiderschap. 

Wil je verder groeien, zijn er blokkades waar je tegenaan loopt? Merk je dat het niet altijd lukt om echt authentiek te leiden. Of wil je een grote groeistap maken? 

Dan kan een coach je helpen om je blindspot te vinden en de volgende stap te maken. Bijna alle 70 rolmodellen die wij spraken beamen het: een coach helpt je om sneller je doelen te bereiken, bij jezelf te blijven en je te ontwikkelen als authentieke leider.

Je kunt kiezen uit 3 of 8 sessies. We raden je aan zo’n 2, maximaal 3 weken maximaal tussen de sessies in te plannen.  Om andere resultaten te behalen zul je nieuwe inzichten moeten opdoen, die weer leiden tot nieuwe acties en dus andere – duurzame-  resultaten. 

Ook 1-1 werken aan jouw authentieke vorm van leiderschap? Plan dan nu een Discovery Call.

Plan een vrijblijvend gesprek met onze coaches

Veelbesproken thema’s

Kies uit deze twee coachingsprogramma’s

3 sessies  8 sessies 
 • Discovery call (15 min) met je coach
 • NFL Assessment helderheid coachvraag
 • Het boek: New Female Leader
 • 3 Premium coaching sessies (60 min)
 • Coaching rond 1 thema nav intro call en NFL assessment
 • vanaf € 837 excl. BTW
 • Discovery call (15 min) met je coach
 • NFL Assessment helderheid coachvraag
 • Het boek: New Female Leader
 • 8 Premium coaching sessies (60 min)
 • Coaching rond meerdere thema’s, 5C model toegepast op coachvraag.
 • vanaf € 2.232 excl. BTW

Aanmelden in 6 stappen

 1. Kies je coach. 
 2. Plan een Discovery Call met een coach naar keuze. Heb je moeite om een coach te kiezen? Plan dan een Discovery Call in met Caroline van den Bogaard in, om te overleggen welke coach het beste bij jou past.
 3. Bij een wederzijdse klik ontvang je een uitgebreide questionnaire om je coachvraag helder te krijgen. 
 4. Na ontvangst van de investering ga je van start. 
 5. Een coachingsgesprek duurt gemiddeld 60 minuten.
 6. We werken met unieke oefeningen en reflectie opdrachten om jouw doelstellingen te behalen.

Onze rolmodellen over het belang van coaching

Esther van Diepen

founder Mom in Balance

“Ik kijk eigenlijk continu waar mijn eigen kracht ligt en wat ik nodig heb binnen mijn team om dat aan te vullen. En om daarachter te komen doe ik eigenlijk al 10 jaar reflectie en heb ik ieder jaar wel een andere coach. Vanuit de sport zie je natuurlijk ook dat als je het beste uit jezelf wilt halen je daar ook wel echt support in nodig hebt. Dus dat omarm ik ook, ieder jaar doe ik wel een personal development traject en neem ik een coach om me te helpen weer een stap verder te zetten.”

Dorit Roest

ondernemer & modeontwerper

“Mensen denken vaak dat je pas met een coach gaat praten wanneer er echt iets misgaat. Nou, helaas is dat vaak wel de aanleiding. Maar in plaats van om te voorkomen dat je bijvoorbeeld in een burn-out komt, kun je beter met een coach gaan praten om het potje goud dat in je zit te unlocken, waardoor je ook veel intenser geniet van het leven en de stappen die je zet.”

Emilie Sobels

founder the Self-Made Summit

Ik heb meerdere coaches en mentoren. Eén echte business coach en een paar adviseurs. (…) Ik leg grote vraagstukken bij mijn coach neer en dan bespreek ik met haar: Ja hoe moet ik hier nou weer mee omgaan? En dan gaan we dat samen uitpluizen. En uiteindelijk zegt zij niet eens zo heel veel, maar ben ik vooral aan het praten en kom ik er zelf achter wat het antwoord is.

Ontmoet onze Premium coaches

Kies hieronder de coach die je het meest aanspreekt en plan direct een  vrijblijvende 15 minuten Discovery Call in. 

Inge Dessing

Executive coach

“Inge Dessing begeleidt je bij het herontdekken van je feminiene & masculiene kracht en om deze in te zetten in jouw business of organisatie. Ze is organisatiepsycholoog, coach en werkt voor verschillende opdrachtgevers als zelfstandig adviseur en trainer. Met 10 jaar ervaring in het begeleiden van leiders in hun individuele- en organisatieontwikkeling, kent zij de context waarin je als vrouwelijk leider impact wil maken goed.”

Ellen Dekkers

Executive coach

Ellen studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam inclusief een minor Human Resources Management. Daarna werd ze management trainee bij KLM en leidde 10 jaar lang teams, onder andere als enige vrouw als manager van 75 mannen op het platform van Schiphol. Hierbij coachte zij jarenlang op dagelijkse basis middelmanagers door een intensief verandertraject. De afgelopen jaren coachte ze vrouwen (zowel 1op1 als in groepen) richting meer embodied leiderschap en integratie van kracht met zachtheid. Haar missie is om vrouwen te empoweren om masculine en feminine waarden beiden op een gezonde manier te integreren in hun leiderschap en zo de balans in de wereld te helpen herstellen.

Caroline van den Bogaard

Executive coach en Program Director

Als executive coach gaat Caroline samen met jou uitzoeken hoe je authentiek kunt leiden op de manier die het beste bij jou past, vanuit je waarden, in lijn met wie je bent, en waar je voor staat. Het is haar ambitie je uit te dagen om naar binnen te kijken en los te laten wat eventueel in de weg staat of wat niet van jezelf is. Caroline heeft 15 jaar internationale ervaring als executive, loopbaan en NLP coach, waarbij ze zich met name richt op het ontwikkelen van vrouwelijk talent en leiderschap in organisaties. Haar klanten beschrijven haar stijl als empathisch, uitdagend, en persoonlijk. Ze is organisatiepsycholoog en geaccrediteerd als coach, en heeft onlangs het executive gender diversity program bij INSEAD afgerond.

Julia Hart

Executive Coach

“Julia is passionate about supporting current and next-generation female leaders in embracing their authentic selves at work; empowering them to lead from a place of clarity while having influence and impact.

She spent over 25 years working in multinationals as a communications professional; leading teams, and advising and coaching board members. Early on, her experience taught her that to thrive in complex environments you need to be clear about your values and what you stand for. Personal development and spirituality play a key role in her life and her coaching practice.

As an executive coach, Julia builds a safe space where you are encouraged to explore what it means for you to lead from the self. She is pragmatic, honest and result-focused, combining reality with aspiration. Julia will work with you in a variety of ways to widen your perspective and achieve your ambitions. As an experienced communications professional, she also works with women to help them find their voice and tell their story, sharpening their communication style to create clarity about who they are and the unique proposition they bring.

Julia graduated as a professional executive coach from Henley Business School in the UK seven years ago and is accredited by the International Coaching Federation.”

Wat levert NFL Coaching op?

Voordelen voor deelnemers  Voordelen voor jouw organisatie  
 • Helderheid over eigen authentieke leiderschapsstijl
 • Ontwikkeling van leiderschap vanuit eigen waarden in elke context zowel professioneel als privé.
 • Vergroten van zelfverzekerdheid, persoonlijke verbinding en de durf om je uit te spreken vanuit eigen waarden
 • Verbeterde leiderschapsstijl en – kwaliteit met een authentieke balans tussen masculiene en feminiene waarden
 • Meer inzicht en het strategisch inzetten van talent en competenties
 • Helderheid over mogelijke ongelijkheid in de context en hoe hiermee om te gaan
 • Ontwikkeling van je vrouwelijke talent
 • Beter gebruik van het talent in je organisatie door focus op authentiek leiderschap
 • Realiseer de daadwerkelijke voordelen van genderdiversiteit door middel van authenticiteit
 • Versterk en vergroot je Female Talent Pipeline
 • Ontwikkel en verbeter je werknemers in de huidige uitdagende arbeidsmarkt
 • Aandacht voor de ontwikkeling van je werknemers verbetert je employer branding en werknemerstevredenheid

Testimonials

“De coaching was zeer waardevol. Ook het commentaar van Caroline (van den Bogaard) op mijn Authentiek Leiderschap Plan was zo prettig en steeds in lijn en helpend voor mijn doel. Dat heeft bijgedragen aan het succes van deze opleiding. Die prettige aandacht, ondersteunend en zorgvuldig

Martine van der Velpen
Partner K&V Werving en Selectie

Mijn sessies met Ellen zijn van onschatbare waarde geweest. We zijn op een hele integrale en holistische manier aan het werk gegaan om dichterbij mezelf te komen, en daarbij mijn onzekerheden en obstakels te ontdekken. Ik ontdekte waar mijn blind spots zitten. Door de oefeningen die we hebben gedaan hebben ben ik zekerder geworden. Ellen heeft echt een gave, en ik hoop dat ze nog heel veel vrouwen gaat helpen in contact te komen met zichzelf en grootse dingen te realiseren.”

Eva Alberda,
Head of HR BUNK Hotels

“Caroline van den Bogaard was mijn executive coach. Ze is zo volwassen, hielp me emotionele intelligentie te verwerven, doelen te stellen en verschafte duidelijkheid. Zelfs na het coachingstraject checkt ze af en toe hoe de zaken ervoor staan, wat ik bewonder als mens”

Muthumari Duraisamy
Executive Director-Head of Group Finance functions

FAQ

Is de coaching online of offline?

Alle coaching is in principe online tenzij je anders met je coach afspreekt. 

Hoe vaak en om de hoeveel weken heb ik coaching?
De coachgesprekken vinden om de twee a drie weken plaats. In overleg met je coach kun je het ritme aanpassen. Wij raden echter minimaal om de twee weken aan, omdat je in twee weken voldoende tijd hebt om nieuwe ervaringen op te doen en tegelijkertijd wat er gezegd is kan verwerken.
Ik wil graag ook met gelijkgestemden vrouwen netwerken, kan dat?
Met 1-op-1 coaching werk je alleen met je coach, maar mocht je gelijkgestemden willen ontmoeten, dan verwijzen we je graag naar de New Female Leaders Accelerator.
Is er ook business coaching?

Ja, Caroline Glasbergen kan je ook coachen op het gebied van het groeien van je bedrijf.  Plan een Discovery Call in om direct jouw vragen aan haar voor te leggen. 

Kan mijn bedrijf of organisatie dit ook betalen?
Natuurlijk. Coaching wordt vaak betaald door een werkgever en wanneer je ondernemer bent is het ook toegestaan om deze kosten op te voeren.
Duurt een coaching echt 60 minuten?
Ja, houd in ieder geval 1 uur en een kwartier in je agenda vrij, voor mogelijke uitloop.

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders