fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Partnership & PR

Alone we can do so little, together we can do so much

Wij geloven in samenwerking. Hieronder lees je alle mogelijkheden.
Heb je andere ideeën of zie je meer mogelijkheden? We staan altijd open voor nieuwe initiatieven. Neem dan contact met ons op via dit formulier

Waarom samenwerken met New Female Leaders?

Wil jij ambitieuze vrouwen bereiken, die net als jij impact willen maken en de wereld een stukje beter willen achterlaten? Geloof jij in – en wil je je als merk of bedrijf associëren met – gendergelijkheid, inclusie en diversiteit? Of heb je een bedrijf of merk dat ook echt het verschil wil maken voor een nieuwe wereld en ben je opzoek naar meer verbinding met je doelgroep?

Wij geloven in de kracht van synergie. Laten we dit samen doen.

  • Community van ambitieuze vrouwen
  • #1 podcast over authentiek nieuw leiderschap
  • Boek New Female Leader
  • De Accelerator ons leiderschapsprogramma
  • Spreken, coaching en meer 

Sponsoring

Word sponsor van onze succesvolle podcast, New Female Leaders. De nummer 1 podcast over authentiek (vrouwelijk) leiderschap voor een nieuwe wereld.

Op dit moment zijn wij 90+ podcasts verder – interviewden we namen zoals Marlies Dekkers, Sigrid Kaag, Prins Constantijn,  Lucy Woesthoff, Gwen van Poorten, Kaouthar Darmoni, Rahma el Mouden, Nina Pierson, Jeroen Smit, Herman Wijffels en vele anderen. 

Wil jij onderdeel zijn van deze (live) opnames van onze succesvolle podcast serie? Dat kan! We werken met verschillende sponsorpakketten. Meer weten? Neem contact met ons op!

Mis geen enkele aflevering – abonneer je nu

Spreken & Keynotes

Caroline is een graag geziene spreker op events en binnen corporates. Ze is beschikbaar voor lezingen, interviews en draagt graag bij aan een panel. Ze verzorgt keynotes, maar ook dagvoorzitterschap, mentorprogramma’s of een meerdaags – op maat gemaakt – incompany programma behoren tot de mogelijkheden.

Een selectie van de onderwerpen waarover Caroline spreekt:

  • (vrouwelijk) leiderschap
  • diversiteit en inclusie
  • authenticiteit
  • female empowerment
  • nieuw leiderschap vanuit verbinding en waarden

Caroline is opgenomen in het bestand van sprekersbureau Speakers Academy en Cup of Ambition. 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op; dan bekijken we samen de mogelijkheden!

CAROLINE SPRAK AL EERDER VOOR:

Samenwerking

De thema’s die we aanraken met New Female Leaders zijn groot. En daarom is samenwerking essentieel. Streef jij, net als wij, naar een nieuwe wereld? Zet jij je ook in voor gendergelijkheid, inclusie en diversiteit en wil je echt impact maken? Laten we dit samen doen!

Zie jij mogelijkheden voor een mooie samenwerking? Aarzel niet en neem contact met ons op. We staan altijd open voor nieuwe partnerships.

Wat onze partners van ons zeggen

Nina de Winter

Communicatie adviseur Nationale Nederlanden

“Caroline inspireert mij onwijs met haar kennis over en passie voor (vrouwelijk) leiderschap! Ik ben blij dat Caroline nauw betrokken is bij het Women in Leadership Netwerk binnen NN omdat ze precies aanvoelt en uitspreekt waar wij als netwerk aandacht aan moeten schenken en actie op moeten ondernemen.

Rachel Geerman

Co-founder The Building AMS

“Caroline kwam bij ons over als een fijn persoon. Voor ons is het belangrijk dat de persoon waarmee we samenwerken een goede vibe heeft. Daarnaast vonden we het enorm interessant hoe Caroline heel duidelijk haar visie theoretisch onderbouwd en je daarmee gelijk een helder beeld geeft. Daarbij is Caroline prettig om naar te luisteren. Niet alleen wij hebben dat zo ervaren, maar ook onze gasten waren zeer enthousiast over de presentatie.”

Maartje Laterveer

Journaliste en schrijfster

“Caroline is integer, oprecht geïnteresseerd en slim, ze vraagt door en weet precies de ontwapenende sfeer te scheppen waarin de echte thema’s boven komen drijven.

Wij werkten eerder samen met:

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders