fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

About New Female Leaders

New Female Leaders bestaat bij de gratie van het stellen van vragen. Sinds onze oprichting vinden we antwoorden op vragen t.a.v. leiderschap. 

We geloven heilig dat diversiteit leidt tot betere beslissingen en beter leiderschap voor de wereld en onze toekomst. Echter, diversiteit eindigt niet met een diverser management team of een quotum. Daar begint het pas. 

Hoe creëren we een context waar we daadwerkelijk ieders potentieel volledig inzetten, waarbij er echt ruimte is voor authenticiteit in leiderschap? Hoe ziet dat er eigenlijk uit? Wat betekent het voor jou en wat betekent het voor organisaties? Wij hebben de antwoorden ook niet. Maar gaan wel actief op zoek. Dat betekent dat het een journey is en dat deze tekst bijvoorbeeld nog vaak zal veranderen. We leren steeds weer bij en nemen je graag mee op onze weg.

Het leiderschap van de toekomst is wat ons betreft authentiek en omvat feminiene eigenschappen, die net zo belangrijk zijn als de masculiene waarden.  Die we tot nu toe met name vieren in onze maatschappij. Als het gaat om leiderschap worden we regelmatig geconfronteerd met veel “scripts”, stereotypes en vooroordelen. We hebben een specifiek beeld van een leider; van wat succes precies is;  een script van een moeder, een onbewust idee van hoe je je “hoort” te gedragen als vrouw, maar ook als man. Met alle gevolgen van dien.

Vanuit het omarmen van het “niet weten” en een geloof in rolmodellen en verhalen spreken we met voornamelijk vrouwelijke -maar inmiddels ook mannelijke-  leiders, experts en rolmodellen. We stellen de vragen en creëren een podium in onze wekelijkse podcast en youtube show naar rolmodellen door middel van diepgaande interviews. Daarnaast organiseren we events link naar events,  schrijven we een boek link naar boek, ontwikkelen we tools en spreekt en modereert  Caroline regelmatig over dit onderwerp. Ons doel is dat jij je eigen antwoorden vindt.

Join us on our journey

*New Female leaders is open voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp authentiek leiderschap, gender bias etc. Vrouw, man, transgender of gender neutraal, iedereen is welkom. 

Zij schreven over ons..

Ambassadeur naam

Functie titel

Ambassadeur naam

Functie titel

Ambassadeur naam

Functie titel

Raad van Advies

Ambassadeur naam

Functie titel

Ambassadeur naam

Functie titel

Ambassadeur naam

Functie titel

Team

Ambassadeur naam

Functie titel

Ambassadeur naam

Functie titel

Ambassadeur naam

Functie titel

Wil jij ook een bijdrage leven aan New Female Leaders?

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders