fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Events

Join us!

Wil jij verbinden met gelijkgestemde vrouwen? En daarnaast leren maar ook inspireren? Hieronder vind je alle aankomende events die jou een stap verder helpen om zowel op persoonlijk- als professioneel gebied te groeien als authentieke vrouwelijke leider. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op een van onze events.

Je vindt hieronder ook een overzicht en foto’s van alle afgelopen events; zo kun je alvast een beetje sfeerproeven! Wil je bijdragen aan een New Female Leaders event of wil je Caroline als spreker of moderator op jouw event? Klik dan hier

Aankomende events

25 augustus 2023

Workshop

Buitenplaats de Hoorneboeg

Bosbios 2023

Op Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum kun je ‘s zomers midden in het bos – zodra de schemering invalt – mooie films zien waar je hart vanzelf warm van wordt, die je hoop geven of juist stof tot nadenken.

25 augustus 2023 is het weer zover: New Female Leaders organiseert voorafgaand aan de film drie workshops met het onderwerp Zachte Kracht. Als je je inschrijft, doe je automatisch mee aan alledrie, je hoeft dus NIET te kiezen.

Zie het als een mini retreat om uit te vinden hoe jij ook impact kunt maken en succes kunt hebben zonder dat je zo hard doorbijt. Meer vanuit balans. Vanuit Zachte Kracht.

De kaartverkoop is gestart, wil je dit niet missen? Zorg dan dat je jouw plekje bemachtigd.

Klik voor meer informatie en om je aan te melden op de button hiernaast.

Afgelopen events

2 juni 2023

Sisterhood Diner

Buitenplaats de Hoorneboeg

The Accelerator & The Circle – Sisterhood Diner

Voor huidige en oud-deelnemers van ons leiderschapsprogramma The Accelerator èn deelnemers van ons alumniprogramma The Circle organiseerde New Female Leaders het exclusieve Sisterhood Diner.

Dit Sisterhood Diner had het geweldige thema: The Night of the Witch met twee speciale gasten: schrijfster en heks Susan Smit en Ayurvedisch chef Jeanette Tromp.

Tijdens deze middag en avond stond verbinding en (hoe kan het ook anders) sisterhood centraal. 

Het exclusieve Sisterhood Diner vond plaats op Buitenplaats de Hoorneboeg, een prachtige, inspirerende en verbindende plek midden in de natuur.

23 mei 2023

One-day Retreat

Buitenplaats de Hoorneboeg

One-day retreat Zachte Kracht

Tijdens dit One-day retreat hebben de deelnemers verbinding gemaakt met en ruimte gegeven aan de zachte kant van zichzelf.

Onder begeleiding van ademloes een ademwerksessie gevolgd. Na de lunch volgde er een stiltewandeling door de prachtige natuur van De Hoorneboeg.

Wil je hier de volgende keer ook bij zijn?
Houd dan onze socials en FeMail in de gaten!

18 april 2023

Training

Buitenplaats de Hoorneboeg

1-daagse training
Authentiek Leiderschap voor Female Leaders

Tijdens deze training kregen deelnemers antwoord op onderstaande vragen.

Wat betekent het om – anno 2023 – als vrouw te leiden? Hoe maak je impact, maar blijf je ook in verbinding met jezelf? Hoe blijf je authentiek in een wereld waarin nog steeds allerlei stereotype beelden bestaan van een ‘sterke leider’ en een ‘goede vrouw’?

Wil jij ook antwoord op deze en meer vragen? Kijk dan in het overzicht van de aankomende events wanneer deze training weer wordt georganiseerd.

8 februari 2023

The Circle Event

YogaToday

The Circle
Event Q1 2023

Voor de deelnemers van het alumni programma The Circle organiseerde New Female Leaders een live bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst startten we de dag met een cacao ritueel van Nina van Koppen van Kakao Express, hadden de deelnemers een Master Mind en volgende ze een workshop bij Afke Reijenga. Het event vond plaats bij YogaToday in Weesp.

Heb jij het leiderschapsprogramma The Accelerator afgerond en wil je in contact blijven met gelijkgestemde vrouwen én blijven werken aan je ALP?
Meld je dan aan voor The Circle via info@newfemaleleaders.org.

15 december 2022

Sisterhood
X-mas Borrel

Buitenplaats de Hoorneboeg

The Accelerator, The Accountability & The Circle
Sisterhood X-mas Borrel

Voor huidige en oud deelnemers van The Accelerator én deelnemers van The Accountability & The Circle organiseerde New Female Leaders een exclusieve afsluitborrel.

We keken samen terug op het afgelopen jaar en keken vooruit naar het nieuwe jaar waarin 
bezieling, verbinding en communicatie centraal zullen staan.

In een ontspannen setting ontmoetten (oud-)Accelerator deelnemers en het New Female Leaders team elkaar (weer) LIVE. Ook was er een speciale spreker te gast: namelijk niemand minder dan Christine Beijnen.

Het exclusieve Sisterhood X-mas borrel vond plaats op Buitenplaats de Hoorneboeg, een prachtige, inspirerende en verbindende plek midden in de natuur. 

21 juli 2022

BOSBIOS

Buitenplaats de Hoorneboeg

Workshop Authentiek Leiderschap

Wat betekent het om – anno 2022 – als vrouw te leiden? Hoe maak je impact, maar blijf je ook in verbinding met jezelf? Hoe blijf je authentiek in een wereld waarin nog steeds allerlei stereotype beelden bestaan van een ‘sterke leider’ en een ‘goede vrouw’?

Het is een hele uitdaging – dat blijkt ook uit onderzoek en uit de praktijk – maar het kan wel! Caroline heeft daarvoor meer dan 120 vrouwelijke leiders en experts gesproken over dit onderwerp.

Tijdens deze workshop deelde ze met jou het model waarmee jij ook authentiek kunt leiden, ongeacht de omgeving waarin je je bevindt en je gaat het ook zelf ervaren. Je zult merken dat je je gemakkelijker uitspreekt, je zekerder voelt, meer in verbinding en dat je durft te leiden vanuit je intuïtie.

En dat is belangrijk gezien de uitdagingen waar we in de wereld mee te maken hebben. Daar is nieuw leiderschap voor nodig, met een nieuwe balans tussen feminiene en masculiene waarden.

Je kon de workshop afzonderlijk volgen, maar ook ‘s avonds de film (Woman) bekijken – vol prachtige close ups van vrouwen die vertellen over wat hen bezighoudt!

3 Juni 2022

Sisterhood Diner

The Accelerator & Accountability – Sisterhood Diner

Voor huidige en ex-deelnemers van de Accelerator én deelnemers van de Accountability organiseerde New Female Leaders het exclusieve Sisterhood Diner. Tijdens het Sisterhood Diner stond verbinding en (hoe kan het ook anders) sisterhood centraal. In een ontspannen setting kon er LIVE kennis gemaakt worden met andere (ex-) Accelerator deelnemers en het New Female Leaders team!

Het exclusieve Sisterhood Diner vond plaats op Buitenplaats de Hoorneboeg, een prachtige, inspirerende en verbindende plek midden in de natuur. In Restaurant Bij de Tuinman ontvingen wij een prachtige groep dames én onze gastspreker Nanne van der Leer.

19 September 2021

Building Women

Caroline Glasbergen voor The Building

Tijdens het ‘Building Women’ event, georganiseerd door de toonaangevende en innovatieve haarsalon The Building, gevestigd in Amsterdam, sprak Caroline over authentiek vrouwelijk leiderschap. 

Op de gastenlijst stonden onder andere Victoria Koblenko, Jetteke van Lexmond en Aynur Abbott.

14 September 2021

Women@McCain

Caroline Glasbergen voor McCain

Caroline verzorgde een keynote voor meer dan 250 deelnemers van de Employee Resource Group van McCain Foods.

Doel van deze groep is vrouwen binnen het bedrijf stimuleren en aanmoedigen hun carrière verder te ontplooien en hen te inspireren en (gender) diversiteit binnen McCain uit te bouwen en te ondersteunen.

De keynote van Caroline ging over authenticiteit, recente cijfers rondom diversiteit en het 3C-model uit ons boek New Female Leader.

24 augustus 2021

Februari 2022

WiLN Mentor-
programma

Caroline Glasbergen voor Nationale Nederlanden

Voor het mentorprogramma van Women in Leadership Netwerk (WiLN) binnen Nationale Nederlanden, verzorgde Caroline meerdere onderdelen, zoals een keynote, intervisies en inspiratiesessies.

Het netwerk richt zich erop om op verschillende manieren female empowerment onder de aandacht te brengen binnen Nationale Nederlanden.

29 juni 2021

House of New Female Leaders

Boeklancering ‘New Female Leader’

Ter ere van de lancering van ons eerste boek – New Female Leader, het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden – organiseerden we in de A’DAM Toren samen met SemiFest hét digitale event over authentiek leiderschap. Het event werd via livestream door zo’n 800 mensen gevolgd en wat was het een fantastische dag!

We deelden de uitkomsten van onze zoektocht naar vrouwelijk leiderschap met onze kijkers. Onze rolmodellen en experts kwamen opnieuw aan het woord onder het dak van House of New Female Leaders. En op grote hoogte, want daar gaan we voor. The Sky is (not) the Limit!

09 Maart 2020

Asics International Women’s Day

Caroline Glasbergen voor ASICS International Women’s Day

Bij ASICS werd een evenement georganiseerd om “International Women’s Day” met de vrouwelijke werknemers bij ASICS te vieren.

Een vol programma met activiteiten zoals: yoga, meditaties, 5km run en “Women’s talks” met verschillende sprekers en onderwerpen.

Caroline sprak over haar ervaring en work-life balance als fulltime ondernemer. 

31 oktober 2019

What She Said x New Female Leaders

What She Said x New Female Leaders – The Next Women

What She Said x New Female Leaders *A SPECIAL EDITION*

W Amsterdam & New Female Leaders introduceerden op 31 oktober een *SPECIAL EDITION* van het What She Said x New Female event.

Dit keer werkten we samen met The Next Women. En bestond het panel uit vrouwelijke leiders – genomineerd door en voor de felbegeerde The Next Women lijst. Caroline ging samen met de panelleden en bezoekers in gesprek met als hoofdthema “Authentiek vrouwelijk leiderschap”.

20 Juni 2019

What She Said x New Female Leaders

What She Said x New Female Leaders – Tech

W Amsterdam & New Female Leaders introduceerden de tweede editie van de What She Said x New Female Leaders panel discussie. Een sprekers sessie tussen vrouwelijke leiders en bezoekers met als hoofdthema “Authentiek vrouwelijk leiderschap”.

In de tweede editie richtten wij ons op vrouwelijk leiderschap in Tech. Juist in deze branche lijkt de uitdaging om te leiden als vrouw nog groter. 

07 Mei 2019

What She Said x New Female Leaders

What She Said x New Female Leaders – Start-ups & Scale-ups

In samenwerking met W Amsterdam organiseerden wij de eerste editie van de What She Said x New Female Leaders panel discussie. Een sprekers sessie tussen vrouwelijke leiders en bezoekers met als hoofdthema “Authentiek vrouwelijk leiderschap”.

Het is niet altijd eenvoudig om als vrouw te blijven leiden vanuit je vrouwelijk, authentieke zelf. Het inzetten van vooral mannelijke waarden en – energie, lijken vaak nodig om impact te maken en “succesvol” te zijn in welke branche of business dan ook. Tijdens het panel wordt daarom onderzocht en geleerd hoe je dit in balans brengt.

In de eerste editie richtten wij ons op vrouwelijk leiderschap in Start-ups & Scale-ups.

Sfeerimpressie

Onze events staan bekend vanwege de hoge kwaliteit sprekers, fijne locaties, waardevol netwerk en – niet onbelangrijk – goede F&B.

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders