fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

The Accelerator Fall 2023

Start op 28 augustus 2023
Inschrijving sluit op 21 juli 2023

Hét leiderschapsprogramma voor alle vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven

Het is niet eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden.

Maar het kan wel!

Droom jij er ook van te staan voor wie je ècht bent? Om zelfverzekerd te leiden vanuit vrijheid, verbinding, zelfbewustzijn en je eigen waarden?  Dat je je niet hoeft aan te passen aan de geldende – vaak masculiene – norm? Dat je je kwaliteiten maximaal kunt inzetten en je potentieel benut om de wereld een stukje beter te maken? 

En wil je een netwerk van gelijkgestemde vrouwen hebben die net zo ambitieus zijn als jij? Wil je worden geïnspireerd door rolmodellen en zelf een rolmodel zijn voor anderen? En ook nog gecoacht te worden door de beste Executive Coaches?

Dan is de Accelerator wat voor jou

Plan nu een Discovery Call om meer te weten te komen!

Eerdere deelnemers leiden bij bedrijven zoals:

Wat is de Accelerator?

Wij geloven dat de wereld beter wordt als er meer vrouwen leiden vanuit hun eigen waarden. Iedereen is een rolmodel, dus ook jij.

De New Female Leaders Accelerator is het digitale leiderschapsprogramma van New Female Leaders. In dit unieke online programma werk je vier maanden aan jouw versie van leiderschap. Je ontdekt jouw manier om te leiden vanuit je eigen kern, onder begeleiding van high-level New Female Leaders Executive Coaches en in een netwerk van like-minded vrouwen. 

Wij zijn ervan overtuigd: alles zit al in jou, tijdens de Accelerator hoeven we het alleen maar te ont-dekken. Accelerator betekent letterlijk; versnellen. In de Accelerator gaan we dat wat er in jou zit, jouw authentieke zelf, groter maken. Meer ruimte geven. Je krijgt dan ook niet opgelegd hoe je moet leiden, maar gaat zelf op zoek naar jouw manier van leiden. Daar nemen we alles in mee, van business-life tot aan je privé lifestyle. We werken met zes unieke pijlers.

We begrijpen heel goed dat het volgen van programma een grote beslissing is en dat je veel vragen hebt. Daarom kun je nu een Discovery Call inplannen om ons al je vragen over de Accelerator te stellen.

Reviews van Deelnemers

Kelly Rapmund

Head of People Lesson Up


Ik heb veel helderder voor ogen wat authentiek leiderschap überhaupt inhoudt. Het is veel groter dan alleen leiderschap op werk. Ik ben er helemaal voor gegaan en heb dus in de afgelopen 4 maanden een onwijze ontwikkeling meegemaakt, waarbij ik de verdieping heb opgezocht en zoveel over mezelf heb geleerd. Mijn werk gaat makkelijker en wanneer het niet makkelijk gaat, heb ik toch wel de juiste handvatten om dingen op te lossen op een manier waar ik blij van wordt en in mijn waardes blijf. Ik denk dat het voor mij precies op het juiste moment kwam.

Kirsten van Daelen van der Schoot

Founder MonkeyMoves


De Accelerator is voor mij echt een succes! Ik heb een andere kijk gekregen op leiderschap maar überhaupt op wie ik ben. Ik zou het niet eens alleen leiderschap noemen. Ik heb het gevoel dat ik me zelf enorm ontwikkelt heb. Mijn hele beeld over leiderschap an sich is veranderd. Het gaat over wat er in je zit en niet over wat je moet worden.

Celine Lokhorst – van den Brink

Marketing Manager Kamera Express


Ik heb veel inzichten en tools gekregen om precies dat te gaan doen: impact maken terwijl ik dichtbij mezelf blijf. Ik had veel vragen over hoe ik authentiek zou kunnen leiden. Veel van die vragen zijn beantwoord en ik heb helder gekregen wat mijn weg daarin is. Ik vond het een heel compleet programma. Het heeft heel veel verschillende facetten aangestipt. Nog niet eerder heb ik een training gevolgd die zo volledig was. Mijn verwachtingen zijn overtroffen!

Martine van der Velpen

Partner K+V


Ik voel me sterker en meer in verbinding met mezelf en vooral waar ik voor sta en voor wil gaan. Ik ben mijn gehaastheid kwijt over mijn ambities. Ik heb helder hoe ik mijn authentiek leiderschap kan en wil uitdragen en dat daar meer bij komt kijken dan alleen gedrag. Veel meer. Mooi dat het programma ook om lichaam, geest en hart gaat. En niet alleen op papier maar echt voelen en ondergaan…. Super.

Anne Sophie Schurmann

Serial entrepreneur


Ik heb geleerd dat het echt belangrijk is om beter voor mezelf zorgen, inzicht in mijn kernwaarden, mijn sterke kanten en daarmee de bewustwording dat wat ik ‘op gevoel doe’ ook een talent is. En daarmee meer inzetten op mijn talenten ipv zaken waar ik minder goed in ben verbeteren. Zou ik het aanraden? JAAAAAA GIRL POWER! Dit programma is echt mega goed gedaan! En ik ben echt super kritisch, heb eigenlijk altijd wel feedback op zaken die beter kunnen, voor nu alleen maar heel blij met jullie programma!!

Dorian Pluimers

Country Manager Blue Billywig


Ik vind het programma geweldig! Het is veel naast een fulltime nieuwe functie, maar omdat ik het zo interessant vind, krijg ik er vooral energie van! Ik vind het heel fijn om vrouwen te ontmoeten die met dezelfde dingen bezig zijn en hoop ook echt dat ik er met een paar contact blijf houden. Ik ben blij met de inzichten rondom mannen, vrouwen en het systeem en ben daar zeker mee aan de slag, en voor mij ligt de nadruk op m’n eigen ontwikkeling.

De zes unieke pijlers van de Accelerator

Rolmodellen & experts
Om de week is er een rolmodel- en/of expertsessie. Onze verschillende rolmodellen inspireren je en beantwoorden je vragen zodat jij hun kennis en expertise kunt toepassen in jouw context. Tijdens de Accelerator kun je ze live vragen stellen.
Mastermind Coaching
We houden van Masterminds. Samen weten we immers meer dan alleen. In een groep van max. 8 gelijkgestemde vrouwen en jouw New Female Leaders Executive Coach til je jouw definitie van leiderschap naar een hoger niveau.
Unieke Community
Met de Accelerator krijg je er in een keer een unieke community bij waarmee jij je kwetsbaarheden, vragen en breakthrough momenten kan delen. Een groep met gelijkgestemde vrouwen waar jij je aan kunt optrekken en die jij op jouw beurt ook weer inspireert.
1-1 Executive Coaching
Waar liggen je barrières voor groei, wat mag je loslaten? Door middel van 1-op-1 executive coaching krijg je de kans om dieper in te gaan op de issues die in het programma aan bod komen en zo maak je een directe stap voorwaarts op jouw pad als authentieke leider.
Lifestyle
Wij geloven dat leiderschap meer is dan alleen leiden op de werkvloer. Leiden gaat ook over jezelf leiden en een levensstijl leiden dat past bij jouw versie van leiderschap. Alleen door een lifestyle die je voedt kun je de lat hoog leggen, zowel privé als in je werk.
Zelfstudie
In je eigen Authentic Leadership Plan (ALP) maak je een concreet plan van aanpak hoe jij altijd en overal authentiek kan leiden op jouw manier. Wij reiken de onderwerpen, thema’s en verdiepingsopdrachten aan die je daarbij helpen, maar jij bepaalt uiteindelijk jouw koers. Het gaat immers over jouw definitie van leiderschap en die is uniek.
Eerdere deelnemers leiden bij bedrijven zoals:

Ontwikkel op verschillende lagen

Om echt een grote stap voorwaarts te maken, werken we in de Accelerator met verschillende didactische technieken en methodes. Hiermee is ons programma uniek en echt effectief.

– Rolmodellen en Experts – Om de week is er een rolmodel- en/of expertsessie. Onze verschillende rolmodellen inspireren je en beantwoorden je vragen zodat jij hun kennis en expertise kunt toepassen in jouw context. graag! Tijdens de Accelerator kun je ze live vragen stellen.

– Masterminds –  We houden van Masterminds. Samen weten we immers meer dan alleen. In een groep van max. 8 gelijkgestemde vrouwen en een New Female Leaders Executive Coach til je jouw definitie van leiderschap naar een hoger niveau.

– Unieke Community – Met de Accelerator krijg je er in één keer een unieke community bij waarmee  jij je kwetsbaarheden, vragen en breakthrough momenten kan delen. Een groep met gelijkgestemde vrouwen waar jij je aan kunt optrekken en die jij op jouw beurt ook weer inspireert.

– 1-op-1 executive coaching – Waar liggen je barrières voor groei, wat mag je loslaten? Door middel van 3 keer 1-op-1 executive coaching krijg je de kans om dieper in te gaan op de issues die in het programma aan bod komen en zo maak je een directe stap voorwaarts op jouw pad als authentieke leider.

– Lifestyle – Wij geloven dat leiderschap meer is dan alleen leiden op de werkvloer. Leiden gaat ook over jezelf leiden en een levensstijl leiden dat past bij jouw versie van leiderschap. Alleen door een lifestyle die je voedt, kun je de lat hoog leggen, zowel privé als in je werk.

– Authentic Leadership Plan – In je eigen Authentic Leadership Plan maak je een concreet plan van aanpak hoe jij altijd en overal authentiek kan leiden op jouw manier. Wij reiken de onderwerpen, thema’s en verdiepingsopdrachten aan die je daarbij helpen, maar jij bepaalt uiteindelijk jouw koers. Het gaat immers over jouw definitie van leiderschap en die is uniek.

Waarom wil je dit niet missen?

 • Je werkt 16 weken aan je eigen definitie van leiderschap 
 • Je hebt altijd een coach en een uniek netwerk in je zak
 • Je werkt aan je zichtbaarheid, moed, intuïtie en zelfvertrouwen 
 • Je hebt vijf keer een Mastermind (8 mensen en 1 executive coach)
 • Je wordt onderdeel van een unieke online Accelerator community  
 • Drie keer 1-op-1 coaching met een New Female Leaders Executive Coach
 • Live online sessies en Q&A’s met rolmodellen en experts

En ook nog omdat: 

 • Er live online sessies zijn met founder Caroline Glasbergen
 • We werken met de beste experts en rolmodellen 
 • Je onderdeel wordt van de New Female Leaders movement

Een netwerk en executive coach in je zak

Met de Accelerator heb je een Executive coach EN een uniek netwerk met gelijkgestemden in je zak. Via onze app heb je altijd toegang om je vraag, idee, of waar je tegenaan loopt te delen en om advies te vragen. 

Onze coaches helpen je graag en on the spot. Zij hebben jarenlange ervaring en bovendien heb je met ons netwerk een waanzinnige groep vrouwen om je heen die je bijstaan met raad en daad. En natuurlijk kun jij op jouw beurt hen weer helpen met jouw expertise. WIN-WIN-WIN dus.

Dit levert de Accelerator je op:

Jouw eigen definitie van authentiek leiderschap

Je business-life is in lijn met je missie en je waarden

Een uniek netwerk met gelijkgestemden

Diepe verbinding met jezelf en leidt vanuit jouw kern

Je doorziet je eigen en maatschappelijke systemen en creëert je eigen regels

Waarom de Accelerator?

Authentiek leiderschap leidt tot een verminderde kans op burn-out, minder ziekte, meer positiviteit op de werkvloer en groter werkgeluk. Logisch eigenlijk. Wanneer je het gevoel hebt dat je jezelf kunt zijn, een bijdrage kunt leveren en je volle potentieel kunt benutten functioneer je op je best.

Echter, het is nog niet zo eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden. Dit heeft alles te maken met het stereotiepe beeld wat we hebben van een leider: een witte man in pak, met grijzende slapen die een organisatie vanaf de top leidt. Daarnaast hebben we een stereotiepe beeld van een vrouw: vriendelijk, zacht, meegaand. Eigenlijk alles wat een leider niet is. Wanneer je voldoet aan het stereotype leider dan ben je als vrouw al snel een bitch, en als je voldoet aan het stereotype vrouw ben je geen leiderschaps materiaal.

Er bestaat volgens ons geen vrouwelijk leiderschap. We moeten af van die term. Wat we nodig hebben zijn rolmodellen zoals jij, die op hun eigen manier leiden. En daarmee het voorbeeld stellen voor een nieuw type leiderschap. We zijn toe aan iets nieuws: we zijn toe aan een New Female Leader.

Ik ben erbij!

Het 3C Model

In de Accelerator werken we met het 3C Model. Dit model is ontwikkelt door founder Caroline op basis van meer dan 70 gesprekken met vrouwelijke leiders en experts. Met het 3C model kun jij ook vanuit je eigen waarden leiden en jouw definitie aan leiderschap geven.

CLARITY – Je hebt meer helderheid over je context, wie je zelf bent, wat je waarden zijn, je talent en je barrières.

CONNECTION – Het wordt je duidelijk waarom het zo belangrijk is verbinding met jezelf te maken. En je krijgt directe tools en handvatten om dat ook te doen. 

COMMUNITY – Je ontdekt de waarde van het omringen met de juiste peers, rolmodellen en je leert hoe je een support systeem voor jezelf inricht.

Daarnaast vond Caroline nog 2 andere belangrijke ingrediënten voor de levenshouding van een New Female Leader:

COURAGE & COMPASSION – Deze houding wordt in de Accelerator jouw tweede natuur

Voor wie is de Accelerator?

De podcast van New Female Leaders heeft duizenden vrouwen geïnspireerd om authentieker te leiden, maar iedereen heeft zo haar eigen reden(en) om deel te nemen aan de Accelerator. Hieronder een paar verhalen.

Jeanine, 32, Sales Manager

Ik werk in een masculiene omgeving en hoewel ik snel ben doorgegroeid en mezelf heb ontwikkeld als leider, wil ik nu mijn eigen leiderschapsstijl ontwikkelen, mijn eigen geluid vinden. Bovendien vind ik het fijn om met andere gelijkgestemde vrouwen van hetzelfde niveau ervaringen uitwisselen. Ik merk dat het voor mij belangrijk is om dingen echt concreet te maken en toepasbaar in mijn leven en mijn werk.

Lynn, 29, Ondernemer 

Mijn bedrijf groeit hard en ik weet dat het belangrijk is om te blijven ontwikkelen, ook op persoonlijk vlak. Leiderschap staat voor mij gelijk aan persoonlijk leiderschap en ik wil mezelf blijven uitdagen mijn bedrijf zo in te richten dat het echt past bij mijn waarden en waar ik voor sta. Mijn droom is dat ik impact kan maken en tegelijkertijd de verbinding met mezelf behoud. Dat is waar ik verder in wil groeien met De Accelerator.

Lucy, 37, Strategie Consultant 

Ik heb al meerdere leiderschapstrainingen gedaan, maar ik heb echt behoefte aan de combinatie van een waardevol netwerk, persoonlijke ontwikkeling en coaching op mijn blinde vlekken. Ik weet dat ik verder kan groeien, maar daarvoor heb ik wel een hele goede training nodig die past bij mijn behoeften, zoals meer gelijkgestemde vrouwen (omdat ik deze weinig op mijn werk heb) en wil ik worden uitgedaagd, wat ik vaak heb gemist in eerdere trainingen die ik heb gevolgd.  

Het programma

Lees hieronder meer over het programma. Door op het pijltje aan de rechterkant te klikken krijg je meer informatie. Per week krijg je een indruk van de invulling en wat je kan verwachten en wat er van je verwacht wordt. Belangrijk om te vermelden: alle bijeenkomsten worden opgenomen, dus wanneer je er een keer niet bij kan zijn, kan je altijd later terugkijken. 
(Het programma kan nog veranderen.)

Week 0 t/m 3 | module 1 | LET'S START

Week 0 – 28/8/2023

We gaan beginnen! Deze week ontvang je het NFL boek en ontvang je je eerste e-mail met de inloggegevens en informatie over The Accelerator.

 

Week 1 – 1/9/2023

Introductie

Deze week heb je je introductie call met je coach en krijg je je eerste opdrachten op het platform.

 

Week 2 – 8/9/2023

 Kick-off + eerste Master Mind

Tijdens de eerste gezamenlijke bijeenkomst met NFL-founder Caroline Glasbergen
nemen we je mee door het programma en is er alle gelegenheid voor vragen.
Daarnaast neemt ze je mee door het 3C Model, de twee extra C’s
en het doel van het Accelerator programma: authentiek leiderschap. 

Daarna is er de eerste Master Mind om ook je mededeelnemers ontmoeten.

 

Week 3 – 15/9/2023   

Executive coaching

Deze week is er 1-op-1 coaching.  Bedenk goed welke vraag je voorlegt aan je coach. Dit mag raken aan een onderwerp uit The Accelerator of een eigen gekozen onderwerp, maar het scherp hebben van de vraag helpt je wel om meer uit de coaching te halen.

Week 4 t/m 8 | module 2 | CLARITY

Week 4 – 22/9/2023

Netwerken

Bouw aan je netwerk. Tevens studieweek rondom Clarity. 

Week 5 – 29/9/2023

Rolmodel- en expertsessie over het Systeem

Vandaag is er een rolmodel dat vertelt over het Systeem. Helderheid over het systeem en helderheid over je context. Rolmodellen maken een wezenlijk onderdeel uit van The Accelerator. Wetenschappelijk onderzoek toont ook dat het effect van rolmodellen zeer groot is en van belang voor authentiek leiderschap .

 

Week 6 – 4/10/2023

1-1 coaching 

Deze week is er weer 1-op-1 coaching.  Werk verder aan je persoonlijke uitdagingen
en ontdek hoe jij het beste met jouw context kunt omgaan.

 

Week 7 – 13/10/2023

Mastermind over Waarden en Talent

Tijdens de Mastermind kun je jouw ervaringen delen, krijg je feedback van de groep en van je coach. Op deze manier verfijn je je ALP. Vandaag bespreken we een onderdeel van het ALP: over je waarden en talenten. Wat zijn ze? Wanneer leef je ze na? En wanneer ben je niet altijd trouw aan je eigen waarden?

 

Week 8 – 20/10/2023 

Rolmodel- en expert sessie over jouw Systeem

Waar sta je nu ten opzichte van de vrouwen uit jouw familielijn? En ten opzichte van de volgende generatie(s)?
Krijg helderheid over jouw plek in het systeem en jouw rol voor volgende generaties. 

Week 9 t/m 12 | module 3 | CONNECTION

Week 9 – 27/10/2023

Expertsessie over leiderschap en verbinding met je lijf en bewustzijn 

In module 3 gaan we verder in op de volgende C: Connection. We hebben het over verbinden met jezelf en met anderen.
Interactieve workshop met expert Max Strom die niet alleen zal vertellen over zijn ervaringen met verbinden en leiden vanuit jezelf,
maar we gaan het ook ervaren met elkaar.

Week 10 –  3/11/2023

Breathwork & Mastermind 

Deze bijeenkomst is heel bijzonder! We gaan met zijn allen Breathwork met Ademloes doen. Dit heel diep, bewust ademen helpt je om in je lichaam te komen. Deze techniek helpt je om de verbinding met jezelf en je lichaam te verdiepen en vanuit je kern te leiden. 

In de Mastermind bespreken we onze (vaak magische) ervaringen na.

 

Week 11 – 10/10/2023

Expertsessie over verbinding met je stem

 Hoe blijf je dicht bij jezelf en spreek je je uit vanuit je eigen waarden?
Wat doe je als dat lastig is, als je je niet zo goed durft uit te spreken?
En hoe zorg je ervoor dat je wel gaat staan voor jouw visie en leiderschap?
Deze expert gaat je verder helpen in een interactieve workshop.

 

Week 12 – 17/11/2023

 Studieweek

Tijd om alles wat je hebt ervaren en meegemaakt te laten bezinken. Je inzichten te verwerken en je eindpresentatie vorm te geven.
Bij vragen hierover kan je uiteraard altijd terecht in de community, je accountability partner en je coach.
Dit is ook het moment om zelf wellicht af te spreken met (een enkeling van) je Mastermind groep.

Week 13 t/m 14 | module 4 | COMMUNITY

Week 13  24/112023

1-1 coaching 

Deze week is er weer 1-op-1 coaching.
Werk verder aan je persoonlijke uitdagingen en hoe jij in verbinding met jezelf kunt leiden. 

Week 14  1/12/2023

Mastermind over Community 

Let’s talk about the community in the community. Wat leren we van elkaar?
Hoe belangrijk is een supportsysteem en hoe bouw je er een? Waar is er winst te halen bij jou?
In deze Mastermind gaan we hier verder op in. 

Je ALP begint nu vorm te krijgen en we gaan langzaam richting de presentatie.

 

Week 15 & 16 | module 5 | YOUR DEFINITION OF LEADERSHIP

Week 15 8/12/2023

Studieweek om voor te bereiden op je eindpresentatie

Week 16 23/06/2023

Final Presentation, Pecha Kucha and Graduation

Het is vandaag een bijzondere dag met je Mastermind groep. Je gaat jouw ALP presenteren!
Dit is je unieke plan hoe jij vanaf nu altijd en overal authentiek kan leiden. 

Daarna is het tijd om te vieren dat je het Accelerator programma goed hebt afgerond.

Tijdens deze live bijeenkomst kijken we samen terug en vooruit.  Een live en persoonlijk event waarbij je je studiegenoten en alumni ontmoet.
Zo wordt jouw netwerk in 1 klap 3x zo groot met New Female Leaders.

De meerwaarde van een coach & netwerk

Thalita van Ogtrop

Co-founder The next Closet

Een coach is een goede investering. Dat je besluit: ik ben bereid om geld te betalen om mijzelf te ontwikkelen als founder, leader, of persoon. Ik leer elk jaar weer zoveel bij. Dus het is heel fijn om daar tools bij te krijgen van een coach en beter te worden. Ik geloof daar heel erg in.

Aranka van der Voorden

Ondernemer, coach en auteur In Business

“Iedereen heeft in elke fase van haar leven behoefte aan verbinding met de ander die hetzelfde meemaakt. Jij bent misschien 10 procent verder in persoonlijke ontwikkeling, de ander is 10 procent verder in business. Zo kun je elkaar helpen. Het gaat erom dat je je met elkaar verbindt en kennis deelt. Daarvoor is een community of bijvoorbeeld een master mind echt ideaal.”

Esther van Diepen

Oprichter Mom in Balance en voormalig topsporter

Vanuit de sport zie je natuurlijk ook dat als je het beste uit jezelf wilt halen je ook wel echt support nodig daar in. Dus dat omarm ik ook, dus ieder jaar doe ik wel een personal development traject en neem ik een coach om me te helpen weer een stap verder te zetten.

Maak impact vanuit je eigen waarden

Founder Caroline Glasbergen begon ruim 2 jaar geleden met de vraag wat het betekent om impact te maken als vrouw. Na meer dan 70 gesprekken met vrouwelijke leiders en experts is het eindelijk tijd voor een programma. Gebaseerd op alle inzichten, wetenschap en de ervaring van Caroline staat nu:  De Accelerator.

Wij geloven dat de wereld beter wordt als er meer vrouwen leiden vanuit hun eigen waarden. Iedereen is een rolmodel, dus ook jij. Ons doel is dat zoveel mogelijk vrouwen gaan staan en leiden vanuit wie ze in hun kern zijn. Los van de stereotypen van een “goede leider” of een “goede vrouw”. Wij geloven in authentiek leiderschap vanuit zelfkennis, relationele transparantie, een moreel kompas en gebalanceerde besluitvorming.

Selectie & Investering

De Nederlandse Accelerator start in het voorjaar van 2023. De investering voor het gehele programma is  €3750 ex BTW.

De Internationale Engelstalige Accelerator start eind januari 2023. De investering voor het gehele programma is €4450 ex BTW. Aan het programma kunnen zowel Internationals in Nederland deelnemen als internationale deelnemers uit andere landen.

Het is mogelijk om naast de drie keer 1-1 coaching nog extra coaching in te kopen. In de Accelerator zijn er slechts een beperkt aantal plekken. Om er zeker van te zijn dat jij kunt groeien en anderen van jou leren, werken we met een selectieprocedure. Het is essentieel dat we de kwaliteit waarborgen en zorgen dat iedereen de kans krijgt haar doelen te behalen.

De selectieprocedure begint met een Discovery Call met het New Female Leaders Team. In het gesprek zal duidelijk worden of de Accelerator geschikt voor jou is. We kijken onder andere naar je ambitie, ervaring en motivatie. Nadat je een Discovery Call hebt gehad, kun je je opgeven door een door ons aangeleverde vragenlijst in te vullen, waar we je vragen om een motivatie te schrijven. Wanneer we je aanmelding en betaling ontvangen hebben ben je definitief bij de Accelerator.

Plan daarom vooral een Discovery Call in om te ontdekken of de Accelerator wat voor jou is.

Goed om te weten

New Female Leaders is een Social Enterprise. 30% van onze winst maken we over naar onze stichting. Met de New Female Leaders stichting willen we in de toekomst investeren in vrouwelijke ondernemers en zo nog meer female founded bedrijven helpen om te groeien. Met jouw investering in de New Female Leaders Accelerator investeer je dus niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in de toekomst van andere vrouwelijke ondernemers en leiders.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Kan je in termijnen betalen?

Nee, dat is in principe niet mogelijk. Mocht je in een uitzonderingssituatie zitten dan kun je altijd contact opnemen met accelerator@newfemaleleaders.org

Is het programma volledig online?

Het programma is online. Daarnaast ga je netwerken met de andere deelnemers en dit vindt regelmatig face to face plaats.
In het programma gaan we elkaar ook live ontmoeten tijdens het Sisterhood netwerk event en dinner, of bij het Internationale programma, tijdens het feestelijke full day Closing event, dat in Nederland plaatsvindt. 

Is er ook coaching? En wat wanneer ik meer coaching wil?

De kracht van het programma zit hem in de combinatie van de zes pijlers. 1-op-1 Executive Coaching, Master Mind Coaching, een uniek netwerk, live sessies met rolmodellen en experts en zelfstudie. 

In het basis programma zitten drie coachingsessies. Wij begrijpen dat je wellicht meer 1-op-1 executive coaching wilt. Hier kan je vooraf voor kiezen, maar mocht je je bedenken tijdens het programma dan is er ook een mogelijkheid om alsnog coaching toe te voegen. Neem hierover dan contact op met je coach en/of NFL.

Ik zou wel een langer programma willen, is er een vervolgprogramma?

Jazeker, na het afronden van de Accelerator heb je de mogelijkheid om in te stromen in ons alumni The Circle programma.

Wat is het verschil met The Circle?

Net als in the Circle, brengen wij in de Accelerator ambitieuze vrouwen die (meer) positieve impact willen maken bij elkaar, om onze eigen authentieke definitie van leiderschap te ontwikkelen, zodat we samen;

 • zichtbaar zijn en vanuit onze eigen kracht en waarden leiden;
 • een krachtig netwerk vormen van New Female Leaders waarin we allemaal groeien; 
 • en zo de definitie van leiderschap oprekken zodat wanneer we het over een leider hebben we denken aan onszelf.

Het verschil met de Circle is dat dit een intensief programma is van vier maanden waarin je met New Female Leaders coaches, opdrachten, je eigen Authentic Leadership Plan en exclusieve talks van Caroline en onze rolmodellen en experts je eigen ontwikkeling een versnelling gaat geven. Accelerator betekent letterlijk: versnellen. Want (laten we eerlijk zijn) ons kan persoonlijke en business groei natuurlijk niet snel genoeg gaan.

Kan ik het door mijn werkgever laten betalen?

Ja zeker! Dit gebeurt regelmatig. Laat dit weten tijdens je discovery call en we helpen je aan de juiste informatie voor je werkgever.

Wat is de investering van het programma?

Je betaalt voor het Nederlandse programma van 4 maanden €3750 ex BTW. Je kunt ook nog extra coaching toevoegen. 

De investering voor het gehele Internationale (Engelstalige) programma is 4450 ex BTW. Je kunt hier ook nog extra coaching toevoegen. 

Plan nu je DISCOVERY CALL in

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders