fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Eva Ghysels

Eva gelooft erin dat het leven veel eenvoudiger is dan dat wij ervan maken. Maar het vergt wel inzicht, fundamentele keuzes en daadkracht. Samen met jou creëert ze een omgeving waarin je helderheid krijgt en inzicht in hoe het voor jou werkt om authentiek te kunnen leven en leiden. Op basis van je eigen drijfveren, verlangens, waarden en unieke zelf.

Haar loopbaan begon ze in de zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO. Op haar 25e had ze al een leidinggevende positie. Later specialiseerde ze zich in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling en startte haar eigen ondernemingen.

Als executive coach begeleid ze al ruim 10 jaar met veel plezier en succes teams, directies en professionals op het gebied van leiderschap, invloed en ontwikkeling. Ze werkt analytisch, eerlijk en to-the-point. No-nonsense en pragmatisch. Mensgericht, zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Haar kennis en ervaring deed ze op door verschillende coachopleidingen, NLP, leiderschap en management, positieve psychologie, neuroleiderschap en organisatieontwikkeling en de lessen die het leven te bieden heeft. Ze is geaccrediteerd coach en

Zelf heeft ze regelmatig nieuwe fundamentele keuzes gemaakt en schroomde ze niet het roer om te gooien indien nodig om authentiek te kunnen blijven. Als moeder, ondernemer en coach weet ze dat zakelijk en privé vaak niet te scheiden zijn en kijkt ze graag samen met jou wat jij werkelijk nodig hebt om jezelf verder te kunnen ontwikkelen op de gebieden die je wenst.

3 Coaching sessies: vanaf € 837 exclusief BTW

8 Coaching sessies: vanaf € 2.232 exclusief BTW

Inge Dessing

Executive coach

“Inge Dessing begeleidt je bij het herontdekken van je feminiene & masculiene kracht en om deze in te zetten in jouw business of organisatie. Ze is organisatiepsycholoog, coach en werkt voor verschillende opdrachtgevers als zelfstandig adviseur en trainer. Met 10 jaar ervaring in het begeleiden van leiders in hun individuele- en organisatieontwikkeling, kent zij de context waarin je als vrouwelijk leider impact wil maken goed.”

Direct Bellen


Meer informatie

Caroline van den Bogaard

Executive coach en Program Director

Als executive coach gaat Caroline samen met jou uitzoeken hoe je authentiek kunt leiden op de manier die het beste bij jou past, vanuit je waarden, in lijn met wie je bent, en waar je voor staat. Het is haar ambitie je uit te dagen om naar binnen te kijken en los te laten wat eventueel in de weg staat of wat niet van jezelf is. Caroline heeft 15 jaar internationale ervaring als executive, loopbaan en NLP coach, waarbij ze zich met name richt op het ontwikkelen van vrouwelijk talent en leiderschap in organisaties. Haar klanten beschrijven haar stijl als empathisch, uitdagend, en persoonlijk. Ze is organisatiepsycholoog en geaccrediteerd als coach, en heeft onlangs het executive gender diversity program bij INSEAD afgerond.

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders