fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Hét event voor vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven

Wil jij impact maken en tegelijkertijd vanuit jouw eigen waarden leiden? Ben je ondernemer, leidinggevende, of heb je die ambitie? En wil je jouw authentieke definitie aan leiderschap geven? Dan wil je dit niet missen.

Op 29 juni 2021 organiseerden we in de A’DAM Toren samen met SemiFest hét digitale event over authentiek leiderschap. Het event was via livestream te volgen en wat was het een fantastische dag. Was jij er niet bij, maar zou je de livestream wel graag nog willen zien? Dat kan! Bestel nu het boek New Female Leader ​– het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden. Stuur je bon naar info@newfemaleleaders.org en ontvang van ons een unieke code om toegang te krijgen tot de livestream! We hopen dat jij net als wij geniet van alle inspirerende talks, duo gesprekken én entertainment. Een kleine sneak preview van de dag tref je hier.

The Sky is the Limit

Wat betekent het om als vrouw vanuit je eigen waarden te leiden in deze tijd? Hoe maak je impact en blijf je toch ook bij jezelf? Het is als vrouw niet eenvoudig om authentiek te leiden, omdat we te maken hebben zowel een stereotype beeld van een “goede leider” als een stereotype beeld van een “goede vrouw”. En die twee staan haaks op elkaar.

Caroline, founder van New Female Leaders, interviewde inmiddels meer dan 70 rolmodellen en experts over dit onderwerp voor onze succesvolle podcast. Al deze vrouwen lukt het om authentiek te leiden! Maar hoe? En wat zijn de overeenkomsten tussen Janneke Niessen, Marian Spier, Nina Pierson, Sigrid Kaag en Lucy Woesthoff?

Hoe vind jij jouw eigen definitie van leiderschap?

Op 29 juni 2021 was het zo ver: we organiseerden hèt digitale event rondom leiderschap waar we de uitkomsten van onze zoektocht met onze kijkers deelden en de rolmodellen en experts opnieuw aan het woord kwamen onder het dak van House of New Female Leaders. Maar wel op grote hoogte, want daar gingen we voor. The Sky is the Limit!

Programma

 

 • Tijdstip
 • Item
 • 12.30
 • Inloop (digitaal)
 • 13.00
 • Yes, let’s go!
  Knallende opening met alle aanwezigen, dus ook jij! Laat je verrassen!
  Even ‘landen’ met een begeleide meditatie
  Welkomst talk door onze founder, Caroline Glasbergen
 • 14.00
 • Pijler 1 – Clarity
  Panel talk met onder andere Joni Bais, Emma Lok en Marian Spier, met als thema: “bestaat er vrouwelijk leiderschap?
  Keynote talk door Els van Steijnhelderheid over je waarden
 • 15.30
 • Pijler 2 – Connection
  Panel talk met Talitha Muusse, Cheyenne Haatrecht, Christine Beijnen en Jeanne de Kroon, met als thema: “verbinding met je intuïtie en jezelf
 • 16.30
 • Pijler 3 – Community
  Panel talk met Marguerite Soeteman-ReijnenNancy PoleonEline Leijten en Kaouthar Darmoni, met als thema: “sisterhood” & netwerk”
 • 17.15
 • Extra pijlers…don’t miss it!
  Keynote talk door Nanne van der Leerstand into your power
 • 17.45
 • Q&A time!
  Yes, hoe tof is dit? Je krijgt de kans om je vragen te stellen aan onze rolmodellen en experts, met Emilie Sobels, Milou Deelen en Janneke Niessen! Aarzel niet…dit is je kans!
 • 18.15
 • Time to celebrate!
  Je bent erbij…bij de aanbieding van het eerste boek!
 • 18.30
 • The end – let’s meet in the Circle!

New Female Leader – het boek

De afgelopen 2 jaar hebben we besteed aan het onderzoeken wat het nu betekent om als vrouw te leiden vanuit je authentieke zelf. Samen met jou zijn we op een zoektocht om uit te vinden wat het nu betekent om vanuit je eigen waarden te leiden in deze — nog steeds patriarchale — samenleving.

Inmiddels zijn we zo’n 70 gesprekken verder en er komt een BOEK! Zie dit boek als een handboek om je eigen definitie aan leiderschap te geven, waarbij we een model hebben ontwikkeld met handvatten hoe je dit nou het beste kunt doen. Het boek bevat tips van de rolmodellen, in combinatie met Caroline haar visie, analyse en wetenschappelijk onderzoek, zodat je tot je eigen authentieke vorm van leiderschap kunt komen.

Kijk het event terug!

Bestel nu het boek New Female Leader ​– het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden.
Stuur je bon naar info@newfemaleleaders.org en krijg toegang tot de opnames van dit unieke event!

Waarom wil je dit niet missen?

• De New Female Leaders komen dichterbij dan ooit
• Bouw aan je eigen netwerk van gelijkgestemde female leaders
• Ontdek hoe jij jouw definitie aan leiderschap kan geven
• Je ziet de feestelijke lancering van het New Female leaders boek
• Ontdek het 3C model en wat het voor jou kan betekenen

Hoe vind jij jouw eigen definitie van leiderschap?

Ben je op zoek naar rolmodellen, een bijzonder netwerk van gelijkgestemden en wil je de feestelijke lancering van New Female Leaders terugzien? Zorg dan dat je toegang krijgt tot de opname en bestel het boek New Female Leader.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Wanneer vond het House of New Female Leaders Event precies plaats?

Het event vond plaats op dinsdag 29 juni 2021. De opname van het gehele event is terug te zien op het platform van onze partner SemiFest.

Waar vond het House of New Female Leaders Event plaats?

De opnames van het event vonden plaats in de A’dam Toren – the sky is the limit ;-)! Het event was op de dag zelf te volgen via livestream.

Was het een live-event?

Jazeker! Het gehele programma was live en te volgen via een livestream!

Ik zou graag het event terugkijken; hoe kan ik een ticket bemachtigen?

Supertof dat je ons event terug wil kijken! Bestel hier het boek New Female Leader, stuur een kopie van je aankoopbewijs naar info@newfemaleleaders.org en je ontvangt z.s.m. van ons bericht met een unieke link naar de livestream.

Hoe werkt een digitaal ticket?

Na inzending van het aankoopbewijs van je boek, ontvang je van ons bericht met verdere instructies. Dit spreekt verder voor zich :-). Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan kun je uiteraard gerust even contact met ons opnemen via info@newfemaleleaders.org.

Hoe ziet het programma van het event eruit/ wat kan ik verwachten?

We gaan natuurlijk nog niet alle ins en outs vertellen van het event; we willen je graag verrassen! We hebben veel toffe dingen voor je in petto! Uiteraard zal onze founder, Caroline Glasbergen, aanwezig zijn om je een eerste inzage in het boek te geven. Daarnaast hebben we tal van interessante gasten, zowel in expert talks als bijvoorbeeld panels. Een overzicht van het globale programma vind je hier. En de rest…zie je vanzelf!

Mijn vraag staat er niet bij…

Geen probleem! Neem gerust even contact met ons op via info@newfemaleleaders.org

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders