fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Inge Dessing

“Inge Dessing begeleidt je bij het herontdekken van je feminiene & masculiene kracht en om deze in te zetten in jouw business of organisatie. ze is organisatiepsycholoog, coach en werkt voor verschillende opdrachtgevers als zelfstandig adviseur en trainer. Met 10 jaar ervaring in het begeleiden van leiders in hun individuele- en organisatieontwikkeling, kent zij de context waarin je als vrouwelijk leider impact wil maken goed. Inge gebruikt methoden zoals voice dialogue, ademwerk, focussen en deep democracy. Maar het belangrijkste is: jouw vraag is het uitgangspunt voor de begeleiding. Samen kijkt zij met jou welke vorm daar het beste bij past.”

3 Coaching sessies: vanaf € 837 exclusief BTW

8 Coaching sessies: vanaf € 2.232 exclusief BTW

Ellen Dekkers

Executive coach

Ellen studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam inclusief een minor Human Resources Management. Daarna werd ze management trainee bij KLM en leidde 10 jaar lang teams, onder andere als enige vrouw als manager van 75 mannen op het platform van Schiphol. Hierbij coachte zij jarenlang op dagelijkse basis middelmanagers door een intensief verandertraject. De afgelopen jaren coachte ze vrouwen (zowel 1op1 als in groepen) richting meer embodied leiderschap en integratie van kracht met zachtheid. Haar missie is om vrouwen te empoweren om masculine en feminine waarden beiden op een gezonde manier te integreren in hun leiderschap en zo de balans in de wereld te helpen herstellen.

Caroline van den Bogaard

Executive coach en Program Director

Als executive coach gaat Caroline samen met jou uitzoeken hoe je authentiek kunt leiden op de manier die het beste bij jou past, vanuit je waarden, in lijn met wie je bent, en waar je voor staat. Het is haar ambitie je uit te dagen om naar binnen te kijken en los te laten wat eventueel in de weg staat of wat niet van jezelf is. Caroline heeft 15 jaar internationale ervaring als executive, loopbaan en NLP coach, waarbij ze zich met name richt op het ontwikkelen van vrouwelijk talent en leiderschap in organisaties. Haar klanten beschrijven haar stijl als empathisch, uitdagend, en persoonlijk. Ze is organisatiepsycholoog en geaccrediteerd als coach, en heeft onlangs het executive gender diversity program bij INSEAD afgerond.

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders