fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Welkom bij een nieuwe aflevering van de New Female Leaders podcast

Van harte welkom bij een nieuwe aflevering van het zesde podcast seizoen van New Female Leaders. 

Samenwonen, trouwen, kinderen, pensioen. Maar ook scheiden en overlijden. Het zijn allemaal momenten die een enorme impact maken op ons leven. Maar ook op onze financiën.

De vraag is, ben je Financieel zelfredzaam…dat je niet alleen vandaag het goed hebt, maar ook een potje hebt voor later. Dat je hebt nagedacht over dit soort zaken en de impact ervan. 

Meer dan de helft van de vrouwen in Nederland is namelijk niet financieel zelfredzaam. En het heeft alles te maken met authentiek leiderschap. Want kun je echt authentiek zijn als je afhankelijk bent? Van je partner of van de overheid? 

In deze podcast spreken we met Marianne Bruijn, werkzaam als merkstrateeg bij de Rabobank, moeder van vier kinderen en auteur van het boek ‘The Female Fix’, wat gaat over financiële zelfredzaamheid voor vrouwen. En heel leuk; deelneemster aan ons leiderschapsprogramma, The Accelerator!

GRATIS! De komende twee maanden staan in het teken van finance en hoofdsponsor van deze maanden is Nextory; dé streamingsdienst met meer dan 350.000 luisterboeken en ebooks, waaronder ook veel boeken over alles wat met geld en financiën te maken heeft. En het mooie is dat wij jullie 60 dagen gratis toegang tot Nextory mogen geven! Hoe dit werkt? Heel simpel: ga naar www.nextory.nl/newfemaleleaders, gebruik de campagnecode ‘newfemaleleaders’ en de rest wijst voor zich.

WINACTIE! We mogen namens Marianne 3 exemplaren van haar boek ‘The Female Fix’ weggeven. Maak hiervoor een printscreen van deze podcast en tag New Female Leaders en tag The Female Fix en dan delen wij het ook weer met onze community. Doe dit voor 31 juli 2022! 

Luister naar deze podcast op

Here’s what you will learn:

  • Wat is het verschil tussen financieel onafhankelijk zijn en financieel zelfredzaam?

  • Waarom is financiële zelfredzaamheid zo belangrijk?

  • Hoe kun je financieel zelfredzaam worden?

  • Wat zijn de life-events waar je extra alert moet zijn? (hint: trouwen, kinderen, samenwonen)

  • Hoe kun je het beste dit soort momenten organiseren?

  • Wat is de impact van parttime werk?

  • En hoe ga je het gesprek aan met je partner en op welk moment?

  • And so much more…

 Scroll naar beneden voor een introductie en relevante links

Kom tot jouw eigen definitie van authentiek leiderschap met het New Female Leader boek

In het boek New Female Leader geeft Caroline concrete handvatten voor hoe je als vrouw kunt leiden én bij je eigen waarden blijft. Ze laat inspirerende vrouwelijke rolmodellen aan het woord, geeft tips om het op jouw manier te doen en haalt relevante onderzoeken aan, zodat je tot je eigen authentieke definitie van leiderschap kunt komen.

 

Introductie

Marianne Bruijn is werkzaam als merkstrateeg bij de Rabobank. Daarnaast is zij moeder van vier kinderen en auteur van het boek ‘The Female Fix’, wat gaat over financiële zelfredzaamheid voor vrouwen. Het is haar passie om vrouwen te inspireren om de regie over hun eigen leven te houden door financieel zelfredzaam te zijn.

 Scroll naar beneden voor relevante links uit het interview

Wat is jouw favoriete quote of les uit deze aflevering? Be a role model en deel jouw inzichten in de comments

Relevante links & verwijzingen

WINACTIE! We mogen namens Marianne 3 exemplaren van haar boek The Female Fixweggeven. Maak hiervoor een printscreen van deze podcast en tag ons en tag The Female Fix en dan delen wij het ook weer met onze community. Doe dit voor 31 juli 2022! 

Volg Marianne

LinkedIn
Instagram
Instagram The Female Fix
The Female Fix

Het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden

In het boek New Female Leader geeft Caroline concrete handvatten voor hoe je als vrouw kunt leiden én bij je eigen waarden blijft.

Laat hier een comment achter

New Female Leaders gelooft in rolmodellen. En jij bent ook een rolmodel! Laat je persoonlijke naam of initialen achter en laat ons weten wat je vindt. Veel dank alvast voor je waardevolle bijdrage aan dit gesprek!

Note: voer geen bedrijfsnamen of urls toe aan de comments. Ongepaste comments worden verwijderd van de pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comments van anderen

  • Nog geen reacties geplaatst. Plaats hierboven jouw reactie.

Het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden

De afgelopen 2 jaar hebben we besteed aan het onderzoeken wat het nu betekent om als vrouw te leiden vanuit je authentieke zelf. Samen met jou zijn we op een zoektocht om uit te vinden wat het nu betekent om vanuit je eigen waarden te leiden in deze — nog steeds patriarchale — samenleving.

Inmiddels zijn we zo'n 70 gesprekken verder en is er een BOEK!  Zie dit boek als een handboek om je eigen definitie aan leiderschap te geven, waarbij we een model hebben ontwikkeld met handvatten hoe je dit nou het beste kunt doen. Het boek bevat tips van de rolmodellen, in combinatie met Caroline haar visie, analyse en wetenschappelijk onderzoek, zodat je tot je eigen authentieke vorm van leiderschap kunt komen.

Niks missen van New Female Leaders?

De laatste shows, waardevolle content & updates over leiderschap waardoor jij verder groeit in jouw leiderschaps journey.

Onze meest recente shows

Currently reading

What happened to you?
Oprah Winfrey & Bruce D. Perry
Gesprekken over trauma, veerkracht en herstel
Ongetemd leven
Glennon Doyle
Vind het lef om helemaal jezelf te zijn
You are a Badass
Jen Sincero
Adviezen om je lifegoals waar te maken

New Female Leaders Accelerator

Hét leiderschapsprogramma voor alle vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven

Het is niet eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden.

Maar het kan wel!

Droom jij er ook van te staan voor wie je echt bent? Om te leiden vanuit vrijheid, verbinding, zelfbewustzijn en je eigen waarden? Je kwaliteiten maximaal in te zetten en je potentieel te benutten om de wereld een stukje beter te maken? 

En wil je een netwerk van vrouwen hebben die net zo ambitieus zijn als jij? Wil je worden geïnspireerd door rolmodellen en zelf een rolmodel zijn voor anderen? En ook nog gecoacht te worden door de beste Executive Coaches?

Dan is de Accelerator voor jou!

Plan nu een Discovery Call om meer te weten te komen!

 

Check in met New Female Leaders

Connect met Caroline

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders