fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen
 

Welkom bij een nieuwe aflevering van de New Female Leaders podcast

Van harte welkom bij een nieuwe aflevering van het zesde podcast seizoen van New Female Leaders. 

Als je het hebt over innovatie en de nieuwe wereld, dan gebeurt het in de start-up scene. Cruciaal zijn de investeerders zelf, zij bepalen immers welke jonge bedrijven het geld krijgen en welke harder kunnen groeien. Of welke nooit het levenslicht zullen zien…

Investeren en “het wereldje van investeren”. We spreken in deze podcast niet alleen over hoe jij kunt investeren, maar ook hoe deze wereld eruit ziet en waarom het er helaas nog ontbreekt aan diversiteit.

Waarom is het zo ontzettend belangrijk dat juist in deze wereld er meer diversiteit komt. Niet alleen onder de investeerders zelf, maar ook onder de fondsmanagers en de teams van start-ups.

In deze podcast spreken we met Jacqueline van den Ende, CEO en co-founder van Carbon Equity en @demol_eva, partner en co-founder van Capital T. Samen met Jacqueline en Eva bespreken we hun eigen ervaringen als investeerder en hoe zij soms worstelen met enerzijds de conventionele wereld van het het oude geld versus de mogelijkheden van de nieuwe wereld.

WINACTIE! We geven 3 exemplaren van ons boek ‘New Female Leader’ weg. Maak hiervoor een printscreen van deze podcast en tag ons en dan delen wij het ook weer met onze community. Doe dit voor 31 augustus 2022!

GRATIS! De komende twee maanden staan in het teken van finance en hoofdsponsor van deze maanden is Nextory; dé streamingsdienst met meer dan 350.000 luisterboeken en ebooks, waaronder ook veel boeken over alles wat met geld en financiën te maken heeft. En het mooie is dat wij jullie 60 dagen gratis toegang tot Nextory mogen geven! Hoe dit werkt? Heel simpel: ga naar www.nextory.nl/newfemaleleaders, gebruik de campagnecode ‘newfemaleleaders’ en de rest wijst voor zich.

Luister naar deze podcast op

Here’s what you will learn:

  • Hoe jij zelf kunt investeren
  • Wat de uitdagingen van de sector zijn als het gaat om diversiteit en gelijkwaardigheid
  • Hoe deze vrouwen hiermee omgaan en hun eigen fonds /bedrijf bouwden
  • Hoe je de balans vindt tussen je aanpassen aan het oude en strijden voor het nieuwe
  • Welke kansen er liggen en hoe je zelf ook investeerder kunt worden
  • And so much more…

 Scroll naar beneden voor een introductie en relevante links

Kom tot jouw eigen definitie van authentiek leiderschap met het New Female Leader boek

In het boek New Female Leader geeft Caroline concrete handvatten voor hoe je als vrouw kunt leiden én bij je eigen waarden blijft. Ze laat inspirerende vrouwelijke rolmodellen aan het woord, geeft tips om het op jouw manier te doen en haalt relevante onderzoeken aan, zodat je tot je eigen authentieke definitie van leiderschap kunt komen.

 

Introductie

Wie zijn Eva en Jacqueline?

Jacqueline van den Ende is CEO en co-founder van Carbon Equity, een platform dat laagdrempelige toegang geeft tot ‘s werelds beste impact venture capital en private equity fondsen. Nu met 100% focus op klimaat technologie.

Eva de Mol is partner en co-founder van Capital T, een fonds dat zoals ze zelf zegt logischerwijs voornamelijk investeert in diverse start-up teams. Daarnaast werkt Eva als columnist bij Quote.

 Scroll naar beneden voor relevante links uit het interview

Wat is jouw favoriete quote of les uit deze aflevering? Be a role model en deel jouw inzichten in de comments

Relevante links & verwijzingen

Volg Eva en Jacqueline

Links Eva

LinkedIn
Instagram
Capital T

Links Jacqueline

LinkedIn
Carbon Equity

Het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden

In het boek New Female Leader geeft Caroline concrete handvatten voor hoe je als vrouw kunt leiden én bij je eigen waarden blijft.

Laat hier een comment achter

New Female Leaders gelooft in rolmodellen. En jij bent ook een rolmodel! Laat je persoonlijke naam of initialen achter en laat ons weten wat je vindt. Veel dank alvast voor je waardevolle bijdrage aan dit gesprek!

Note: voer geen bedrijfsnamen of urls toe aan de comments. Ongepaste comments worden verwijderd van de pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comments van anderen

  • Nog geen reacties geplaatst. Plaats hierboven jouw reactie.

Het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden

De afgelopen 2 jaar hebben we besteed aan het onderzoeken wat het nu betekent om als vrouw te leiden vanuit je authentieke zelf. Samen met jou zijn we op een zoektocht om uit te vinden wat het nu betekent om vanuit je eigen waarden te leiden in deze — nog steeds patriarchale — samenleving.

Inmiddels zijn we zo'n 70 gesprekken verder en is er een BOEK!  Zie dit boek als een handboek om je eigen definitie aan leiderschap te geven, waarbij we een model hebben ontwikkeld met handvatten hoe je dit nou het beste kunt doen. Het boek bevat tips van de rolmodellen, in combinatie met Caroline haar visie, analyse en wetenschappelijk onderzoek, zodat je tot je eigen authentieke vorm van leiderschap kunt komen.

Niks missen van New Female Leaders?

De laatste shows, waardevolle content & updates over leiderschap waardoor jij verder groeit in jouw leiderschaps journey.

Onze meest recente shows

Currently reading

What happened to you?
Oprah Winfrey & Bruce D. Perry
Gesprekken over trauma, veerkracht en herstel
Ongetemd leven
Glennon Doyle
Vind het lef om helemaal jezelf te zijn
You are a Badass
Jen Sincero
Adviezen om je lifegoals waar te maken

New Female Leaders Accelerator

Hét leiderschapsprogramma voor alle vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven

Het is niet eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden.

Maar het kan wel!

Droom jij er ook van te staan voor wie je echt bent? Om te leiden vanuit vrijheid, verbinding, zelfbewustzijn en je eigen waarden? Je kwaliteiten maximaal in te zetten en je potentieel te benutten om de wereld een stukje beter te maken? 

En wil je een netwerk van vrouwen hebben die net zo ambitieus zijn als jij? Wil je worden geïnspireerd door rolmodellen en zelf een rolmodel zijn voor anderen? En ook nog gecoacht te worden door de beste Executive Coaches?

Dan is de Accelerator voor jou!

Plan nu een Discovery Call om meer te weten te komen!

 

Check in met New Female Leaders

Connect met Caroline

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders