Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Welkom bij een nieuwe aflevering van de New Female Leaders podcast

Van harte welkom bij een nieuwe aflevering van het zesde podcast seizoen van New Female Leaders. We starten dit seizoen met een speciale december serie, waarin we niet alleen over authenticiteit en leiderschap, maar ook met onze gasten stilstaan bij het afgelopen jaar en vooruitblikken naar het aankomende jaar.

In alweer de laatste podcast van deze december serie, spreken we met twee gasten: Christine Beijnen en Steffy Roos du Maine. Steffy Roos is ondernemer, schrijver en podcast-host. Christine is de nummer 1 manifestatie-expert van Nederland en oprichtster van Cosmic Life. Welke groei hebben Christin en Steffy Roos dit jaar doorgemaakt? Hoe hangt spiritualiteit samen met zakelijkheid? En wat zijn goede tips voor het verkrijgen van financiële zekerheid? Je hoort het in deze podcast!

Luister naar deze podcast op

Steffy Roos du Maine

Voor mij is het echt de verbinding met mezelf en de verbinding met de mensen om me heen en het universum opzoeken en gewoon continu zien wat je denkt; dat zend je uit en dat komt weer terug.

– Steffy

Here’s what you will learn:

 • Hoe spiritualiteit en zakelijkheid met elkaar verbonden (kunnen) zijn.
 • Waarom spirituele groei en spiritueel succes bij kunnen dragen aan zakelijk succes.
 • Dat je met de juiste mindset en vertrouwen veel meer kan bereiken dan je denkt.
 • Dat veel mensen de overtuiging hebben dat het leven hen overkomt, maar dat quantumfysica bewezen heeft dat je wel degelijk invloed uit kunt oefenen en met manifestatie een nieuwe waarheid kunt creëren.
 • Welke taboes er zijn rondom (veel) geld verdienen en waarom dit eigenlijk niet nodig is.
 • Dat je, om uit te zoeken wat je ware intenties zijn, dieper naar binnen moet keren en moet kijken naar waarom je dingen wil.
 • Hoe belangrijk het is om in verbinding te staan met jezelf en te weten wat er speelt in je onderbewustzijn, welke stemmen er allemaal spreken.
 • Waarom je stiekeme en meest voorkomende gedachten, je ware intenties zijn en deze je om die reden het meest consumeren.
 • Dat het voor persoonlijke groei belangrijk is buiten je comfortzone te treden.
 • Hoe je nieuwe overtuigingen in je onderbewustzijn kunt programmeren.

 Scroll naar beneden voor een introductie, show notes en relevante links

Get to your own definition of authentic leadership with the New Female Leader book

In the book New Female Leader Caroline gives you concrete handles for how to lead as a woman and stay with your own values. You'll read from inspiring female rolemodels, Caroline gives you tips to lead in your own way and refers to relevant researches so you can find your own definition of authentic leadership. 

 

Introductie

Christine Beijnen is founder van Cosmic Life en de nummer 1 manifestatie-expert van Nederland. We hebben Christine eerder dit jaar al een keer te gast gehad in onze podcast (luister hier) én ze was te gast tijdens onze boeklancering bij House of New Female Leaders. In ons eerdere gesprek hebben we het over neurologie en kwantumfysica gehad, en hoe je via kennis, bewustwording en oefening je leven en je wensen kunt manifesteren. 

Tot haar 38e volgde Christine het conventionele pad met een corporate baan, daarna is ze begonnen aan een reis van persoonlijke ontwikkeling, heling en aan haar ware zielsmissie: haar bedrijf Cosmic Life, waarmee ze duizenden mensen bereikt met o.a. haar succesvolle online cursussen. 

Steffy Roos du Maine is ondernemer, schrijver en podcast-host. Ze is CEO van drie bedrijven met 60 medewerkers en zet meer dan 6 miljoen euro om. Met een van haar bedrijven, JBL&G Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheid, is ze FD Gazelle. Steffy Roos bracht dit jaar haar tweede boek uit: Mindful & Miljonair, de spirituele gids voor zakelijk succes. 

Steffy Roos maakt de connectie tussen de spirituele en commerciële wereld, omdat ze gelooft dat spirituele ontwikkeling zorgt voor groei van jezelf als persoon én professional.

 Scroll naar beneden voor show notes en relevante links uit het interview

Nextory

Elke maand  stellen we een boekenlijst voor je samen, met daarop titels die getipt zijn door onze interviewees. Je vindt de boekenlijst op onze eigen boekenpagina.

En het beste nieuws is, je kunt de boeken gratis lezen en/of luisteren via Nextory. Hoe dit werkt? Heel simpel! Ga naar www.nextory.nl/nfl, vul de unieke campagnecode ‘NewFemaleReaders’ in en de rest wijst voor zich!

What is your favorite quote or lesson from this episode? Be a role model and share your insights in the comments!

Show notes

 

 • Tijdstip
 • Notes
 • [00:05:23]
 • Caroline vraagt Steffy Roos waarom zij denkt dat mensen het gevoel hebben dat er veel verschil is tussen spiritualiteit en zakelijkheid. Christine vult aan door te vertellen over de verschillende mindsets die er heersen binnen spiritualiteit en zakelijkheid.
 • [00:09:42]
 • Christine vertelt hoe een mindset gericht op schaarste een ander leven creëert dan een mindset gericht op overvloed en liefde.
 • [00:11:34]
 • Wat is spiritualiteit naast kristallen en wierook? Steffy Roos vertelt hoe het voor haar werkt.
 • [00:13:20]
 • Christine vertelt ons wat het begrip ‘manifesteren’ inhoudt.
 • [00:15:53]
 • Hoe vorm je je eigen nieuwe werkelijkheid? Caroline merkt op dat mensen het makkelijker vinden om te weten wat ze niet willen, dan wat ze wel willen. Christine legt uit dat je je eigen waarheid kan creëren wanneer je inziet wat je hier zelf aan kan bijdragen.
 • [00:17:48]
 • Steffy Roos vertelt over twee belangrijke overtuigingen die ze had, maar die radicaal zijn veranderd door manifestatie. Ook Christine vertelt welke verkeerde overtuigingen ze heeft moeten tackelen, en dat ze hierdoor een ander persoon is geworden.
 • [00:22:45]
 • Caroline vraagt zich af hoe je nou echt kunt beginnen leiderschap te nemen over je eigen leven, je eigen overtuigingen. Steffy Roos vertelt hoe belangrijk het is om bewust te worden van je gedachten en de verschillende stemmen in je hoofd, om deze vervolgens te kunnen veranderen.
 • [00:25:35]
 • Christine vertelt hoe belangrijk intenties hierbij zijn voor haar. Daardoor kun je zien wat voor persoon je wil worden, en wat je moet veranderen om daar te komen. Ze legt uit hoe je nieuwe overtuigingen in je onderbewustzijn kunt herprogrammeren.
 • [00:33:28]
 • Steffy Roos geeft aan hoe moeilijk het soms is te weten wat je echt wil, wat je echte intenties zijn. Het is heel belangrijk om bij te staan waarom je bepaalde doelen of intenties hebt.
 • [00:38:15]
 • Caroline benadrukt dat er een stigma zit op veel geld verdienen, al helemaal als vrouw. Wat is daarmee? Steffy Roos geeft haar mening over dit taboe en legt uit waarom ze het verkeerd vindt dat de overtuiging heerst, dat wanneer we iets goeds doen, we daar niet aan mogen verdienen.
 • [00:41:37]
 • Christine vertelt waarom financiële zekerheid zo belangrijk voor haar is en hoe dit meer ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Ook concretiseert ze hoe je een situatie van financiële zekerheid en vrijheid kan creëren voor jezelf.
 • [00:47:05]
 • Steffy Roos legt uit hoe de 80/20 regel voor haar werkt en hoe belangrijk het is om uit je comfortzone te komen om te kunnen groeien.
 • [00:49:31]
 • Caroline vraagt Christine en Steffy Roos wat hun dromen zijn voor het aankomende jaar. Ook Caroline vertelt over haar plannen voor 2022. En we hebben weer twee mooie aanbiedingen voor onze luisteraars…

The handbook for new leadership from your own values

In the book New Female Leader Caroline gives you concrete handles for how to lead as a woman and stay with your own values. 

Leave your comment here

New Female Leaders believes in rolemodels. And you are a role model as well! Leave your name or initials and let us know what you think. Thanks in advance for your  valuable contribution to this conversation!

Note: don't write company names or urls in the comments. Unapropriate comments will be deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments van anderen

 • Nog geen reacties geplaatst. Plaats hierboven jouw reactie.
Het New Female Leader boek

Het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden

De afgelopen 2 jaar hebben we besteed aan het onderzoeken wat het nu betekent om als vrouw te leiden vanuit je authentieke zelf. Samen met jou zijn we op een zoektocht om uit te vinden wat het nu betekent om vanuit je eigen waarden te leiden in deze — nog steeds patriarchale — samenleving.

Inmiddels zijn we zo'n 70 gesprekken verder en is er een BOEK!  Zie dit boek als een handboek om je eigen definitie aan leiderschap te geven, waarbij we een model hebben ontwikkeld met handvatten hoe je dit nou het beste kunt doen. Het boek bevat tips van de rolmodellen, in combinatie met Caroline haar visie, analyse en wetenschappelijk onderzoek, zodat je tot je eigen authentieke vorm van leiderschap kunt komen.

Niks missen van New Female Leaders?

De laatste shows, waardevolle content & updates over leiderschap waardoor jij verder groeit in jouw leiderschaps journey.

Onze meest recente shows

Currently reading

What happened to you?
Oprah Winfrey & Bruce D. Perry
Gesprekken over trauma, veerkracht en herstel
Ongetemd leven
Glennon Doyle
Vind het lef om helemaal jezelf te zijn
You are a Badass
Jen Sincero
Adviezen om je lifegoals waar te maken

New Female Leaders Accelerator

Hét leiderschapsprogramma voor alle vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven

Het is niet eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden.

Maar het kan wel!

Droom jij er ook van te staan voor wie je echt bent? Om te leiden vanuit vrijheid, verbinding, zelfbewustzijn en je eigen waarden? Je kwaliteiten maximaal in te zetten en je potentieel te benutten om de wereld een stukje beter te maken? 

En wil je een netwerk van vrouwen hebben die net zo ambitieus zijn als jij? Wil je worden geïnspireerd door rolmodellen en zelf een rolmodel zijn voor anderen? En ook nog gecoacht te worden door de beste Executive Coaches?

Dan is de Accelerator voor jou!

Plan nu een Discovery Call om meer te weten te komen!

 

Check in met New Female Leaders

Find your dreamcareer

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders