Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

“Een inspirerend en praktisch handboek om de ware leider in jezelf te ontdekken”

– Lucy Woesthoff, bestseller auteur Woman

Hét handboek voor vrouwen die vanuit hun eigen waarden willen leiden

 De afgelopen 2,5 jaar hebben we in onze podcast besteed aan het onderzoeken wat het nu betekent om als vrouw te leiden vanuit je authentieke zelf. 

Inmiddels zijn we zo’n 80 gesprekken verder en heeft Caroline Glasbergen (founder New Female Leaders) alles wat we hebben geleerd, opgeschreven in een handboek. Hiermee kun jij ook jouw eigen definitie aan leiderschap te geven. 

Het boek bevat een model, tips van rolmodellen en experts, in combinatie met Caroline haar visie, analyse en wetenschappelijk onderzoek, zodat jij tot je eigen authentieke vorm van leiderschap kunt komen.

Luister of lees ons boek

Boek

Hardcover

E-book

Lees ons boek digitaal

Luisterboek

Door Caroline ingesproken

Reviews van onze rolmodellen

Lucy Woesthof

Auteur en co-founder Dromenjager

Een inspirerend en praktisch handboek om de ware leider in jezelf te ontdekken.

Nanne van der Leer

Sociaal ondernemer, auteur en spreker

“Dit boek is een ode aan de vrouw, een schatkist aan inzichten voor ieder mens.”

Marguerite Soetman-Reijnen

Chairman executive board Aon Holding

Authenticiteit is de moed jezelf te zijn. Dit boek biedt lezers het perspectief om dromen in werkelijkheid om te zetten.

Reviews van onze lezers

 

Heel inspirerend

“Erg rijk boek met een goede balans tussen diepgaande kennis en praktische oefeningen. Zeer veel aan gehad en zal het er nog vaak weer bij pakken.”

 


Must-read!

“Heel fijn boek om te lezen. Prettig geschreven en praktisch toepasbaar. Fijne oefeningen om je te reflecteren wat je leest en toe te passen.”

 


Bewustwording ten top

“Caroline schrijft in haar boek een boel bekende situaties die je in praktijk tegenkomt wanneer je als vrouw leiding geeft. Het boek geeft woorden aan zaken waar ik mee stoei en die ik wel ervaarde maar nog niet kon duiden.”

New Female Leader – het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden

Vrouwen die (willen) leiden hebben last van het stereotiepe beeld van hoe ze zich zouden moeten gedragen. Ze zitten in een catch 22: óf ze voldoen niet aan het vrouwbeeld, óf ze zijn geen leiderschap materiaal. 

In onze succesvolle podcast serie New Female Leaders spreken we met vrouwelijke leiders en experts over hoe je vandaag de dag kunt leiden als vrouw. Hoe maak je als vrouw impact en leid je tegelijkertijd authentiek? In ons boek New Female Leader deelt onze founder, Caroline Glasbergen, het geheim van deze vrouwen.

Het 3C Model

Door middel van het 3C-model (dat staat voor Clarity, Connection en Community) kun jij ook je eigen definitie aan leiderschap geven.

CLARITY – helderheid over je context, wie je zelf bent, wat je waarden zijn, je talent en je barrières. 

CONNECTION – verbinding met jezelf, je bewustzijn, je lichaam, je intuïtie en je eigen stem.

COMMUNITY – het supportsysteem dat je om je heen hebt, je netwerk, rolmodellen, familie, je team, sisters en mentor of coach.

Daarnaast vond Caroline nog 2 andere belangrijk ingredienten voor de levenshouding van een New Female Leader:

COURAGE & COMPASSION – moed en compassie.

In het boek New Female Leader lees je alles over deze 5 C’s en hoe je met behulp van dit model je eigen definitie aan leiderschap kan geven. Ben jij er klaar voor?

Over de auteur

Caroline Glasbergen (1983) is sociaal ondernemer, auteur, spreker en founder van
het platform New Female Leaders, dat gericht is op authentiek leiderschap voor
vrouwen. Caroline heeft een finance en corporate marketing achtergrond en is er van jongs af aan van overtuigd dat vrouwelijke waarden in leiderschap nodig zijn om de wereld weer in balans te krijgen.

Luister of lees ons boek

Boek

Hardcover

E-book

Lees ons boek digitaal

Luisterboek

Door Caroline ingesproken

Reviews van onze lezers

Goed om te weten

New Female Leaders is een Social Enterprise. 30% van onze winst maken we over naar onze stichting. Met de New Female Leaders stichting willen we in de toekomst investeren in vrouwelijke ondernemers en zo nog meer female founded bedrijven helpen om te groeien. Met jouw investering in de New Female Leaders Accelerator investeer je dus niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in de toekomst van andere vrouwelijke ondernemers en leiders.

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders