fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Sprekers

Let’s grow together

Leer van deze diverse vrouwelijke rolmodellen alles over authentiek vrouwelijk leiderschap. Ontdek hoe zij impact maken vanuit hun eigen waarden en wat dit voor jou betekent.

Milou Deelen
Journalist, activist, feminist en (mede)auteur van het boek Krabben: Van vrouw tot vrouw, waarin ze samen met Daan Borrel onderzoekt waarom vrouwen geneigd zijn elkaar genadeloos te veroordelen.
Joni Bais
Public speaking en performance expert. Met haar bedrijf coacht en begeleidt ze de Nederlandse en Europese top van het bedrijfsleven, de politiek, de wetenschap en menig TEDx-spreker.
Christine Beijnen
Founder van Cosmic Life. Christine geeft les over kwantumfysica en neurowetenschappen. Ze legt een basis over hoe jouw gedachten, emoties, gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren en helpt zo jouw droomleven te manifesteren.
Emma Lok
Directeur strategie en communicatie bij WOMEN Inc., een belangenorganisatie die emancipatie van vrouwen in Nederland versnelt. Daarnaast is Emma nationaal coördinator van Sustainable Development Goal 5: Gendergelijkheid.
Eline Leijten
Techondernemer en founder van Plugify: een online platform waar je bands, dj’s en andere artiesten kunt boeken. Daarnaast is Eline politiek actief, bestuurder van twee stichtingen en voorvechtster van de positie van vrouwen, in tech en daarbuiten.
Marguerite Soeteman-Reijnen
Chairman Executive Board Holdings van Aon en al op jonge leeftijd toezichthouder/ commissaris bij o.a. Stichting ALS en de American Chamber of Commerce. Zet zich actief in voor diversiteit en gelijkwaardigheid als voorzitter van SER TOPvrouwen.
Jeanne de Kroon
Founder van Zazi Vintage, het ethisch verantwoorde modemerk. Daarnaast openbare spreker namens de Verenigde Naties, wereldwijde ambassadeur voor duurzame mode en advocaat voor milieubewustzijn.
Cheyenne Haatrecht
De jongste vrouwelijke hoofdinspecteur van Nederland en leidt een team van 70 mensen op de afdeling Vreemdelingen Identificatie, Mensenhandel & Migratie bij politie-eenheid Amsterdam.
Talitha Muusse
Drijvende kracht achter de Energieboot, een accelerator voor young professionals in de duurzaamheid. Een van de founders van de Duurzame Top 100 en de Social Enterprise Blikverruimers.
Janneke Niessen
Tech woman, serial entrepreneur, board member, angel investor en mentor voor start-ups. Janneke strijdt daarnaast voor meer vrouwen in de tech en is medeoprichter van Inspiring Fifty.
Emilie Sobels
Oprichter van Hashtag Workmode, schrijver van meerdere boeken en bedenker van The Selfmade Summit, het carrière evenement voor ambitieuze vrouwen.
Nanne van der Leer
Communicatiespecialist met een missie; Nanne wil een positieve impact maken op mens en maatschappij. Oprichter van online platform Lief Leven en schrijver van een tweetal boeken.
Kaouthar Darmoni
Algemeen directeur van Atria, ervaren ondernemer, spreker over vrouwelijk leiderschap, Godinnen Danscoach en mediapersoonlijkheid. Kaouthar heeft haar hele carrière gewijd aan gender en gender equality.
Nancy Poleon
Founder van het personal branding programma: BrandedU en benoemd tot ‘Beste Nederlandse Muziek Manager’. Nancy weet als geen ander hoe je jezelf zichtbaar maakt en neerzet als merk.
Els van Steijn
Coach, familie- & organisatie-opsteller en schrijver van twee boeken over haar metafoor van De Fontein, waarmee mensen inzicht kunnen krijgen in hun eigen familiesysteem of dat van hun organisatie.
Marian Spier
Bestuurslid, ondernemer en o.a. founder van TedXAmsterdamWomen en FEM-START. Marian richtte één van de eerste female start-up award programma’s van Nederland op.

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders