Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

work with Caroline

Hi, mijn naam is Caroline Glasbergen

Ik ben founder van New Female Leaders, sociaal ondernemer, podcast host, global speaker, PhD candidate en published author. En vooral: mens op zoek naar antwoorden en richtingen voor een nieuwe wereld, gendergelijkheid, diversiteit, inclusie en nieuw leiderschap. Graag werk ik met je samen. Scroll naar beneden voor alle mogelijkheden om samen te werken. Je kunt je aanvraag ook direct indienen via dit contactformulier.

Zo kom ik graag spreken op jouw volgende event, breng ik jouw panel naar een hoger niveau met mijn ervaring als moderator, of help je 1-1 als (business) coach met de next steps in jouw leiderschaps en/of ondernemersreis. Mensen omschrijven mij als:

Doortastend

Energiek

Betrokken

Verbindend

Caroline in actie

Caroline in de media

About Caroline

Ik heb een finance en corporate marketing achtergrond bij o.a. Unilever en Bacardi. Voordat ik New Female Leaders startte, richtte ik FITSHE op, een sportvoeding merk voor vrouwen. Het FITSHE merk is in 2020 verkocht aan Friesland Campina.

Omdat ik er van jongs af aan van overtuigd ben dat feminiene waarden in leiderschap nodig zijn om de wereld weer in balans te krijgen startte ik New Female Leaders. Meer vrouwen in leiderschapsposities is belangrijk, tegelijkertijd blijkt uit onderzoek dat het op dit moment voor vrouwen uitdagend is om authentiek te leiden. Daarmee missen we volgens mij het punt: namelijk daadwerkelijk meer diversiteit realiseren en een inclusievere besluitvorming en maatschappij.
In juni 2021 bracht ik mijn eerste boek uit: New Female Leader – het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden.

Let’s connect

    

Caroline

Speaking & keynotes

Caroline is een graag geziene spreker op events en binnen corporates. Ze is beschikbaar voor lezingen, interviews en draagt graag bij aan een panel. Ze verzorgt keynotes, maar ook dagvoorzitterschap, mentorprogramma’s of een meerdaags – op maat gemaakt – incompany programma behoren tot de mogelijkheden.

Een selectie van de onderwerpen waarover Caroline spreekt:
– (vrouwelijk) leiderschap
– diversiteit en inclusie
– authenticiteit
– female empowerment
– nieuw leiderschap vanuit verbinding en waarden

Caroline is opgenomen in het bestand van sprekersbureaus Speakers Academy en Cup of Ambition.  Geïnteresseerd? Neem contact met ons op; dan bekijken we samen de mogelijkheden.

CAROLINE SPRAK AL EERDER VOOR:

Reviews

Bianca Knispel-Teuling

Directeur Retail P&C, OHRA Nationale Nederlanden

“Al in de online kennismaking straalde Caroline kracht en verbinding uit. Een sterke vrouw die luistert en een duidelijke visie heeft. Zij versterkt het women mentor programma binnen NN met duidelijke handvatten gebaseerd op gedegen onderzoek. Zo komen wij samen verder!

Maartje Laterveer

Journalist DEI consultant Deloitte Consulting

“Caroline kwam bij ons over als een fijn persoon. Voor ons is het belangrijk dat de persoon waarmee we samenwerken een goede vibe heeft. Daarnaast vonden we het enorm interessant hoe Caroline heel duidelijk haar visie theoretisch onderbouwd en je daarmee gelijk een helder beeld geeft. Daarbij is Caroline prettig om naar te luisteren. Niet alleen wij hebben dat zo ervaren, maar ook onze gasten waren zeer enthousiast over de presentatie.”

Joni Bais

Speakerscoach TEDX, founder Jonibais.com

“Caroline weet goed de kern uit het verhaal te pakken en schroomt ook niet om het spirituele benoemen en dan weer praktisch terug te schakelen.

Moderating en dagvoorzitterschap

Zoek jij een ervaren moderator voor jouw panel? Een dagvoorzitter voor jouw congres of event? Of wil je graag een Ñew Female Leaders panel hosten met verschillende rolmodellen en/of experts op jouw locatie? Dat kunnen we regelen!

Caroline staat bekend om haar zeer goede voorbereiding, empathie en scherp vermogen om direct te schakelen tussen metaniveau, persoonlijke ervaringen, het publiek èn het panel.

1-1 Coaching met Caroline

Ben jij al even ondernemer, wil je je bedrijf schalen en een grote stap vooruit maken en ben je op zoek naar een high-level business coach? Of vervul je een leiderschapsrol binnen een (corporate) organisatie en ben je op zoek naar 1-1 begeleiding op het gebied van authentiek leiderschap?

Caroline doet enkele coachingstrajecten voor per jaar voor vrouwelijke leiders en ondernemers met ambitie. Je vindt hier meer informatie

Laurien Meuters

CEO Tiny Miracles

“Voor mij gaat het om menselijk leiderschap – leiders die zuiver met de juiste intentie leiden. Leiders die mensen zien en hierdoor ruimte creëren voor mensen om vanuit intrinsieke motivatie mee te gaan. Caroline zelf is hier een goed voorbeeld van. New Female Leaders is haar zuivere droom, en zij heeft veel leiders weten te inspireren mee te gaan op haar avontuur. Zo kunnen we allemaal weer een beetje van onze inzichten delen – opdat de wereld een klein beetje beter wordt.

Kaouthar Darmon

CEO Atria Kennisinstituut voor Emancipatie en Vrouwengeschiedenis

“Vrouwelijk authentiek leiderschap komt voort uit een afstemming tussen de wijsheid in hoofd, hart en baarmoeder. Durf anders te zijn, durf vrouwelijk te zijn! En Caroline Glasbergen durft het zeker! Met wijsheid, innovatie en schoonheid.”

Claire Boonstra

Founder Operation Education

“Het mooie werk dat Caroline doet met New Female Leaders is hard nodig – de balans tussen “mannelijk” en “vrouwelijk” leiderschap moet hersteld worden.

Sarah Glasbergen

CEO Weblab / Perfect Wedding

“De coaching met Caroline heeft mij geholpen om weer even goed te kijken waar mijn krachten liggen. En hoe ik die kan gebruiken om ons bedrijf verder te laten groeien. Maar ook hoe ik zelf als persoon meer kan groeien en kan stralen! En een goede balans in beide kan vinden!

Marlou Volkerink

CEO Marlou

“Ik heb een paar maanden met veel plezier met Caroline gewerkt. Ze denkt goed mee en heeft een fijne energie. De combinatie tussen spiritualiteit / persoonlijke groei en zakelijke groei vond ik heel fijn. We hebben mooie stappen gezet in korte tijd. Dankjewel lieve Caroline!”

Debby van Weelden

CEO Lois Lee

“Blij met Caroline als businesscoach. Door haar ervaring kon ze mij goed helpen met het opschalen van mijn business. Sinds ik met haar werk heb ik handige (en noodzakelijke) keuzes gemaakt en is mijn omzet aanzienlijk gestegen. Voor mij ook een pre dat Caroline zelf ondernemer is en bedrijven heeft geschaald.

Luister of lees ons boek

Boek

Hardcover

E-book

Lees ons boek digitaal

Luisterboek

Door Caroline ingesproken

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders