Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

HET UNIEKE NETWERK VOOR AMBITIEUZE VROUWEN DIE HUN EIGEN DEFINITIE

AAN LEIDERSCHAP WILLEN GEVEN

Wil je een hoogwaardig en gelijkgestemd netwerk om te groeien? 

Wil je live bij de opnames van de NFL podcasts zijn en vragen stellen aan de rolmodellen en experts? 

En sluit je graag als eerste aan bij onze andere events?

Waarom The Circle?

Uit onderzoek en uit alle gesprekken met rolmodellen en experts kwam dezelfde conclusie. It takes a village to be an authentic leader. Met andere woorden, authentieke leiders hebben een netwerk waarop ze kunnen bouwen,  waarvan ze kunnen leren, en waarmee ze samen groeien.

The Circle van New Female leaders is onderdeel van jouw support systeem.
In The Circle brengen wij ambitieuze vrouwen die (meer) positieve impact willen maken bij elkaar, zodat we onze eigen authentieke definitie van leiderschap kunnen ontwikkelen, zodat we samen:

– zichtbaar zijn en vanuit onze eigen kracht en waarden leiden;
– een krachtig netwerk vormen van New Female Leaders waarin we allemaal groeien;
– en zo als rolmodellen de definitie van leiderschap oprekken, zodat wanneer we het over een leider hebben we denken aan onszelf.

Een netwerk, kennis en groei

Elke maand nemen we de podcasts op in onze studio in hartje Amsterdam. Het laatste gesprek is toegankelijk voor publiek, oftewel: voor jou! Na de podcast heb je exclusief de kans om offline je vragen te stellen aan de gast en daarna is er de mogelijkheid te verbinden met gelijkgestemde vrouwen die net als jij impact willen maken vanuit hun eigen waarden.

Daarnaast organiseren we een paar keer per jaar netwerkwandelingen in samenwerking met buitenplaats De Hoorneboeg. 

Wat zit er allemaal in The Circle?

The Circle is niet zomaar een groep vrouwen bij elkaar. Als New Female Leaders hebben we een missie, we geloven dat de wereld beter wordt wanneer er meer vrouwen leiden. Maar dan wel op onze eigen authentieke manier.

Het is tijd voor een nieuw type leider, het is tijd voor een New Female Leader.

4 gratis events

Elke maand nemen we onze podcasts op in onze studio. Met de beste experts en rolmodellen. De laatste gast is met publiek. En als member van The Circle kun je daar bij zijn. Daarnaast organiseren we andere events zoals community wandelingen. Per jaar kun jij als Circle member vier keer aanwezig zijn binnen je abonnement. Wil je vaker aanwezig zijn? Dat kan, en dan betaal je slechts een klein bedrag extra bij.

Uniek Netwerk

Het hebben en bouwen van een netwerk is essentieel om te leiden. Support van je sisters is nodig om als leider je eigen authentieke stem te vinden. The Circle brengt vrouwen zoals jij bij elkaar, zodat we samen kunnen groeien en echt impact kunnen maken. Per jaar kun je bij vier netwerkevents aanwezig zijn.

Voordeel

Als Circle Member heb je als eerste toegang tot onze events, nieuwtjes en delen we ook relevante vacatures. Bovendien krijg je korting op onze events en programma’s.

Waarom een netwerk belangrijk is

Rahma el Mouden

Een netwerk opzetten is heel belangrijk, want je kunt never nooit succes hebben in de business zonder dat je een netwerk hebt. Een netwerk is eigen- lijk bijna een organisatie naast je business. Want als je je netwerk niet onder- houdt, dondert dat eigenlijk zoals een bedrijf ook in elkaar. ”

Aranka van der Voorden

“Iedereen heeft in elke fase van haar leven behoefte aan verbinding met de ander die hetzelfde meemaakt. Jij bent misschien 10 procent verder in persoonlijke ontwikkeling, de ander is 10 procent verder in business. Zo kun je elkaar helpen. Het gaat erom dat je je met elkaar verbindt en kennis deelt. Daarvoor is een community echt ideaal.”

Kaouthar Darmoni

Jij bent een vrouw, ik ben een vrouw. We zitten allemaal in dezelfde space. Vergeet jaloezie, afgunst en competitie en laat ons hand in hand samenwerken. Omdat we samen sterker staan.

Iedereen is een rolmodel, dus ook jij!

Founder Caroline Glasbergen begon ruim 2 jaar geleden met de vraag wat het betekent om impact te maken als vrouw. Na meer dan 70 gesprekken met vrouwelijke leiders en experts is het eindelijk tijd voor een programma. Gebaseerd op alle inzichten, wetenschap en de ervaring van Caroline is er nu: The Circle

Wij geloven dat de wereld beter wordt als er meer vrouwen leiden vanuit hun eigen waarden. Iedereen is een rolmodel, dus ook jij. Ons doel is dat zoveel mogelijk vrouwen gaan staan en leiden vanuit wie ze in hun kern zijn. Los van de stereotypen van een “goede leider” of een “goede vrouw”. Wij geloven in authentiek leiderschap vanuit zelfkennis, relationele transparantie, een moreel kompas en gebalanceerde besluitvorming.

Ja, ik wil bij The Circle!

Dat kan! We hebben nu onze deuren geopend voor de eerste members. 

Je wordt al lid van The Circle voor slechts € 9,95 per maand. Of, wanneer je in een keer betaalt, krijg je 2 maanden gratis en investeer je slechts € 99,50 ex BTW voor 12 maanden.

How to? 

Heel simpel! Klik hieronder op: Ja, ik wil bij The Circle en meld je aan.
Tot snel, in The Circle.

Investeer in jezelf en andere Female Leaders

New Female Leaders is een Social Enterprise. 30% van onze winst maken we over naar onze stichting. Met de New Female Leaders stichting willen we in de toekomst investeren in vrouwelijke ondernemers en zo nog meer female founded bedrijven helpen om te groeien. Met jouw investerng in de New Female Leaders Circle investeer je dus niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in de toekomst van andere vrouwelijke ondernemers en leiders.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Hoe meld ik me aan voor The Circle?

Heel simpel! Klik hier en meld je aan. Tot snel in The Circle.

Kan ik The Circle ook een maand proberen?

Ja! dat kan zeker, je betaalt als member slechts 9,95 per maand. Daar kun je geen buil aan vallen ☺

Organiseren jullie ook nog andere live events naast de podcast opnames?

Ja, naast de opnames organiseren we ook 4x per jaar Community Walks in samenwerking met buitenplaats De Hoorneboeg.

Hoeveel kost het?

The Circle kost € 9,95 exclusief BTW per maand, of € 99,95 exclusief BTW als je in 1x betaald.

Hoeveel evenementen kan ik bijwonen?

Als member kun je binnen je abonnement vier evenementen bijwonen, daarna ben je natuurlijk ook van harte welkom, maar betaal je wel een (klein) bedrag bij.

Kan ik mijn membership ook opzeggen?

Jazeker, als je per maand betaald zit je nergens aan vast. 

 

Mijn vraag staat er niet bij.

Stuur gerust een mailtje naar info@newfemaleleaders.org; we helpen je graag!

Word Member van The Circle

Het unieke netwerk voor ambitieuze vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven.

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders