Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Welkom bij een nieuwe aflevering van de New Female Leaders podcast

Van harte welkom bij een nieuwe aflevering van het zesde podcast seizoen van New Female Leaders!

Het is zover, de laatste podcast van dit seizoen is zojuist live gegaan. Eén van mijn lievelings onderwerpen, namelijk Purpose en Authenticiteit. Wat heb je hier te doen? Waarom ben je hier op aarde? En wat is de link met authenticiteit?

Natuurlijk kijk ik ook even terug, en WOW! Wat een seizoen, met zoveel geweldige gesprekken en als kers op de taart ook het delen van mijn persoonlijke verhaal. Ik ben zo dankbaar voor al jullie persoonlijke reacties. Mocht ik er nog niet op zijn teruggekomen, ik ga dat zeker doen, maar het is nogal veel.

We hebben nu al het aantal luisteraars en streams overtroffen van vorig jaar. Inmiddels meer dan 100 reviews op onze Spotify met maarliefst een 4,8 uit 5. Dank jullie wel, dit is echt een enorme eer. En er komt nog zoveel meer aan! En daar vertel ik meer over in deze podcast. 

Ik rekende zojuist uit, nog slechts 10 weken en dan ga ik al met verlof. Ongelofelijk hoe snel dit gaat…Een spannende tijd. Niet alleen voor mij maar ook voor New Female Leaders. 

Voor nu wens ik je een hele zomer, en veel luisterplezier. En natuurlijk hoop ik dat je ook geniet van onze aanbieding hieronder, namelijk 60 dagen GRATIS lezen en luisteren van boeken wat we je mogen aanbieden van onze partner Nextory. 

GRATIS! Wil jij je ook graag blijven ontwikkelen, nieuwe kennis opdoen en je blik verruimen? En hou jij ook zo van lezen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt nu gratis boeken lezen en/of luisteren via Nextory! Hoe dit werkt? Heel simpel! Ga naar https://www.nextory.nl/newfemaleleaders, vul de unieke campagnecode ‘newfemaleleaders’ in en de rest wijst voor zich!

Luister naar deze podcast op

Hierover vertelt Caroline:

  • Wat de link is tussen purpose en authenticiteit
  • Waarom authenticiteit een werkwoord is
  • De holistische aanpak die mij helpt
  • Welke vragen je kunt stellen aan jezelf om authentieker in het leven te staan
  • And so much more

 Scroll naar beneden voor een introductie en relevante links

Get to your own definition of authentic leadership with the New Female Leader book

In the book New Female Leader Caroline gives you concrete handles for how to lead as a woman and stay with your own values. You'll read from inspiring female rolemodels, Caroline gives you tips to lead in your own way and refers to relevant researches so you can find your own definition of authentic leadership. 

 

Introductie

Caroline Glasbergen (1983) is sociaal ondernemer, auteur, spreker en founder van het

platform New Female Leaders, dat gericht is op authentiek leiderschap voor vrouwen.  Caroline heeft een MSc in finance (Nyenrode) en rondde in 2021 het INSEAD programma Gender Diversity succesvol af. 

New Female Leaders heeft als doel vrouwen die leiden of de ambitie hebben om te leiden hun persoonlijke invulling aan leiderschap te geven, en zo een positieve impact in deze wereld te realiseren, vanuit eigenheid, hun authentieke zelf. Om dit te bereiken biedt New Female Leaders bewustwording, inzicht en handvatten rondom dit onderwerp, waarbij ze de verhalen van vrouwelijke leiders en experts delen via een podcast (met inmiddels meer dan 130 interviews), het in 2021 verschenen boek New Female Leader – het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden en het unieke leiderschapsprogramma ‘The Accelerator’. 

 Scroll naar beneden voor relevante links uit het interview

What is your favorite quote or lesson from this episode? Be a role model and share your insights in the comments!

Relevante links & verwijzingen

Volg Caroline

Instagram
LinkedIn

The handbook for new leadership from your own values

In the book New Female Leader Caroline gives you concrete handles for how to lead as a woman and stay with your own values. 

Leave your comment here

New Female Leaders believes in rolemodels. And you are a role model as well! Leave your name or initials and let us know what you think. Thanks in advance for your  valuable contribution to this conversation!

Note: don't write company names or urls in the comments. Unapropriate comments will be deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments van anderen

  • Nog geen reacties geplaatst. Plaats hierboven jouw reactie.
Het New Female Leader boek

Het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden

De afgelopen 2 jaar hebben we besteed aan het onderzoeken wat het nu betekent om als vrouw te leiden vanuit je authentieke zelf. Samen met jou zijn we op een zoektocht om uit te vinden wat het nu betekent om vanuit je eigen waarden te leiden in deze — nog steeds patriarchale — samenleving.

Inmiddels zijn we zo'n 70 gesprekken verder en is er een BOEK!  Zie dit boek als een handboek om je eigen definitie aan leiderschap te geven, waarbij we een model hebben ontwikkeld met handvatten hoe je dit nou het beste kunt doen. Het boek bevat tips van de rolmodellen, in combinatie met Caroline haar visie, analyse en wetenschappelijk onderzoek, zodat je tot je eigen authentieke vorm van leiderschap kunt komen.

Niks missen van New Female Leaders?

De laatste shows, waardevolle content & updates over leiderschap waardoor jij verder groeit in jouw leiderschaps journey.

Onze meest recente shows

Currently reading

What happened to you?
Oprah Winfrey & Bruce D. Perry
Gesprekken over trauma, veerkracht en herstel
Ongetemd leven
Glennon Doyle
Vind het lef om helemaal jezelf te zijn
You are a Badass
Jen Sincero
Adviezen om je lifegoals waar te maken

New Female Leaders Accelerator

Hét leiderschapsprogramma voor alle vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven

Het is niet eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden.

Maar het kan wel!

Droom jij er ook van te staan voor wie je echt bent? Om te leiden vanuit vrijheid, verbinding, zelfbewustzijn en je eigen waarden? Je kwaliteiten maximaal in te zetten en je potentieel te benutten om de wereld een stukje beter te maken? 

En wil je een netwerk van vrouwen hebben die net zo ambitieus zijn als jij? Wil je worden geïnspireerd door rolmodellen en zelf een rolmodel zijn voor anderen? En ook nog gecoacht te worden door de beste Executive Coaches?

Dan is de Accelerator voor jou!

Plan nu een Discovery Call om meer te weten te komen!

 

Check in met New Female Leaders

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders