fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

Executive Coach (ZZP)

New Female Leaders zoekt een nieuwe Executive Coach (ZZP)

We groeien en het is tijd om ons Executive Coach team uit te breiden!

Wij zijn op zoek naar jou! Een enthousiaste en ervaren Executive Coach om deel uit te maken van ons Executive Coach team, waarin je vrouwelijke leiders begeleidt in ons Authentiek Leiderschapsprogramma The Accelerator en in de toekomst ook ons internationale In-Company programma The Ripple.

Wie zoeken we?

Coaching is iets wat jij al jaren doet. Zowel 1-op-1, als in groepen. Live en online. Je bent gespecialiseerd in leiderschap en hebt als missie vrouwen te ondersteunen in hun weg naar authentiek leiden en het leven van een authentiek leven.

New Female Leaders is een Social Enterprise en bestaat nu 4 jaar. Onze missie is om vrouwen die leiding geven, of die deze ambitie hebben, te helpen om te leiden vanuit hun eigen waarden. Je niet aanpassen aan de geldende normen of stereotypes, maar authenticiteit staat voorop. Wij geloven dat alleen vanuit authenticiteit leiders een positieve bijdrage kunnen leveren aan de nieuwe wereld en de uitdagingen waar we vandaag de dag voor staan.

In de New Female Leaders podcast vertellen tientallen rolmodellen en experts hun formule; hoe zij impact maken en tegelijkertijd ook bij zichzelf blijven. In het boek New Female Leader, komen hun adviezen en ervaringen samen. Het 5C-Model (Clarity, Connection, Community, Courage en Compassion) is de basis van het boek en is ook de basis voor onze leiderschapsprogramma’s én jouw coaching.

The Accelerator

Accelerator betekent letterlijk; dat wat er is, groter maken. Je eigen power vinden en die vergroten. The Accelerator is een online programma van zes maanden met nog twee incheckmomenten in het halfjaar daarna,  waarin we samen met onze deelnemers werken aan authenticiteit en het vinden van hun eigen definitie van leiderschap.

Wat ga je doen?

De functie is veelomvattend maar richt zich hoofdzakelijk op groepscoaching, 1-op-1 coaching en het begeleiden van je The Accelerator Mastermind. Waar moet je dan aan denken?

 • Als Executive Coach ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van de deelnemers bij hun ontwikkeling en transformatie in The Accelerator
 • Je begeleidt een Mastermind groep van acht vrouwen.
 • Deze vrouwen coach je minimaal 3 keer gedurende de 6 maanden individueel.
 • Je geeft feedback op de opdrachten waar de vrouwen in het programma aan werken.
 • Je monitort en geeft input op de online Accelerator community waar de vrouwen inspiratie, ervaringen en uitdagingen delen.
 • Aanwezigheid bij de interactieve workshops van onze experts en rolmodellen
 • Het creëren van een safe space voor onze deelnemers om te groeien.
 • Het bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van het programma op basis van je expertise
 • Bovendien ben je aanwezig bij onze netwerkbijeenkomsten in het alumni netwerk The House of New Female Leaders
 • Coachen van deelnemers in het Engels is voor jou geen probleem

Ons In-company programma The Ripple heeft vergelijkbare werkzaamheden.

Wat verwachten we?

Je bent een ervaren coach (minimaal 3 jaar ervaring) met aantoonbare goede beoordelingen van klanten. Je hebt ervaring met zowel groepen als met individuele coaching. Je hebt ervaring in het bedrijfsleven opgedaan of met je eigen business en weet uit ervaring met welke uitdagingen de doelgroep van New Female Leaders dagelijks mee te maken krijgt. 

Je hebt een passie voor gendergelijkheid en wil je steentje bijdragen aan het dichten van de gender gap. Verder: 

 • Ben je theoretisch opgeleid (WO)
 • Heb je een holistische levensvisie
 • Ben je in het bezit van een diploma van een gedegen coachopleiding(en)
 • Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging voor coaches
 • Weet je jezelf online te promoten

De volgende Accelerator start in januari 2024. Daarnaast zullen rond die tijd ook de in-company programma’s starten. Bedenk dus ook of je vanaf januari tijd hebt om vrouwen van New Female Leaders te begeleiden en te coachen. 

 

Ben je enthousiast en wil je solliciteren of heb je nog vragen? 

We horen graag van je! Je kunt ons bereiken via onderstaand e-mailadres:

info@newfemaleleaders.org

 

Graag ontvangen we je CV en motivatie met daarin je ervaring, drie reviews en je motivatie om New Female Leaders coach te zijn, waarin je ingaat op hoe jij past binnen het profiel wat we zoeken.

Let op: sollicitaties zonder motivatie en reviews worden niet in overweging genomen. 

Stuur vóór 31 oktober 2023 een e-mail naar info@newfemaleleaders.org onder vermelding van: New Female Leaders Coach 2024.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders