fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Caroline Glasbergen

KOLBE TEST – LEER WAT JE CONATIEVE TALENTEN ZIJN EN WERK VANUIT FLOW

Niet alles wat je kunt, moet je ook doen. Dit heb ik geleerd dankzij de Kolbe-A test. Ik begrijp nu beter waar ik energie van krijg en waar ik juist op leegloop. Deze test is geen IQ test waar je intelligentie mee meet, noch is het een persoonlijkheidstest waarbij je erachter komt wat voor persoonlijkheidstype je bent.

Deze test meet je zogenaamde conatieve brein. Je conatieve brein heeft met je instinct te maken. Uit de test blijkt hoe jij instinctief (dus zonder nadenken) actie onderneemt als je een opdracht krijgt of een doel moet bereiken. Dit noemen ze je modus operandi.

Wanneer je volgens je modus operandi werkt, werk je volgens je natuurlijke, authentieke stijl en ben je productiever, voel je je prettiger en ben je veelal succesvoller. Het kost ook veel minder energie, omdat wat je doet past bij wie jij bent.

Dit leverde de Kolbe-A test hen op

Sarah Glasbergen

Ik weet dankzij de Kolbe test meer over mijzelf. Ook het inzicht dat ik mezelf moet blijven in mijn werk en daar waardevol ben in wie ik ben. En dat dat ons bedrijf juist verder helpt.”

Lorenza Dell Aquila

“Ik vond de KOLBE test heel waardevol. In het begin vroeg ik me af hoeveel toegevoegde waarde het voor mij zou hebben. Omdat ik al jaren zoveel over mezelf heb geleerd in therapieën. Maar ik heb er toch hele waardevolle nieuwe inzichten uit gehaald. Zoals dat ik toch een onbalans heb in het dingen in de grote lijn willen doen maar ook mijn perfectionisme. Ik weet nu beter waar ik energie van krijg, en snap ook waarom ik op andere dingen leegloop. Daardoor kan ik nu keuzes maken in wat ik wel en niet wil gaan uitbesteden.”

Sharon van Herel

Ontwikkel je talent, gebruik je onbenutte kwaliteiten, doe waar je goed in bent en stop met dingen doen waar je minder goed in bent. Dat heeft voor mij persoonlijk als mens, maar ook in mijn carrière een enorm verschil gemaakt.”

Wil je beter begrijpen wat je KOLBE-A resultaten precies betekenen?

Boek dan een Insight-session met Caroline en duik samen in de resultaten van jouw KOLBE-A test en wat die voor jou betekenen. Hoe kun je beter je werkzaamheden, je bedrijf of eigenlijk: je leven indelen? Hoe bouw je het beste een team om je heen zodat iedereen in zijn of haar kracht staat? En wat kun je beter (in de toekomst) uitbesteden?

Hoe werkt het?
Een Insight-session is een 1-1 coaching en duurt 1,5 uur.
We werken online.
Van te voren krijg je een uitgebreide vragenlijst zodat jouw context helemaal helder is en Caroline precies weet in welke context je werkt.
Je investering als New Female Leader lezer is € 449,= (ipv €599)

Investeer in jezelf en andere Female Leaders

New Female Leaders is een Social Enterprise. 30% van onze winst maken we over naar onze stichting. Met de New Female Leaders stichting willen we in de toekomst investeren in vrouwelijke ondernemers en zo nog meer female founded bedrijven helpen om te groeien. Met jouw investering in de New Female Leaders Accelerator investeer je dus niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in de toekomst van andere vrouwelijke ondernemers en leiders.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Ik heb al heel veel persoonlijkheidstests gedaan. Wat maakt de KOLBE-A test anders?

Het verschil met persoonlijkheidstesten en de KOLBE-A test is dat je persoonlijkheid steeds verandert. KOLBE kijkt echter naar wie jij in de kern bent en hoe je altijd het liefst werkt en doelen behaalt. De Kolbe test verandert dus niet, zoals een persoonlijkheidstest vaak wel doet.

Hoe kan ik dit ook met mijn team doen?

De Kolbe-A test is ideaal om ook met je team te doen, om zo te ontdekken waar iedereens kracht en energie ligt. Caroline helpt je graag. Mail hiervoor naar info@newfemaleleaders.org voor meer informatie

Ik zou graag dieper in de resultaten duiken, wat betekent dit voor mij?

Dat kan, je kunt hiervoor een Insight Session boeken. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op jouw persoonlijke situatie en hoe je je jouw resultaten kunt toepassen in je leven. Je ontdekt hoe jij vanuit flow kunt leven, werken en impact kunt maken.

Wil jij impact maken en werken vanuit flow?

Het unieke netwerk voor ambitieuze vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven.

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders